till barbro.

angående din fråga vart  man köper dessa ljus. så vet jag inte direkt vart, jag fick den av min brorsfru. men jag skulle nog tro att dom kanske finns på rusta eller någon liknande affär. men jag kan höra md min brorsfru vart hon köpte den. och sen om jag ser ett sånt ljus ska jag rapportera vart jag såg det. :)

sådär, tog en ganska lång paus.

som många har märkt har jag haft en paus. har inte haft tid eller ork att blogga.
men nu tänktejag slänga in ett inlägg.

är lite trött, jobbade igår. skärde upp huden mellan lillfingret och ringfingret igår när jag av ren reflex skulle fånga ett glas som rammla vid disken.gör typ skit ont. de var ganska djupt. köksmästeren såg skämtade och börja säja att de behövdes sys. tror att han skämta iaf, alla sa det iaf emn han såg riktigt allvalig ut. men men.. ska kanske till nynäs akuten imorrn och se va dom säjer.
busschafören igår var iaf jätte snäll. jag frågade om han hade plåster efter de jag hade hade blödit igenom. så jag fick lite sånt där kirurgtejp. sen när vi var i nynäs så skulle jag gå fram o fråga om jag fick följa med till bussgaraget, för de är lite närmare att gå därifrån. och innan jag äns hann komma fram så svarade han ja självklart får du de med ett stort leende. sen satt vi i prata lite, han fråga hur jag hade gjort illa mig och sådär.. han var iaf riiiktigt riiiktigt snäll. mycket creddit till han:D
ne men nu ska jag fixa mig lite. ska möta emmelie i centrum när hon slutar :)

blogg paus.

jag har tagit en bloggpaus för er som undrar. har inte haft något nytt att skriva och har inte haft ork.
skriver så fort jag fått min skrivlust tillbaka.

''stureplansprofilerna''




fick denna bild på facebook.