12 x syskonbarn.

och då var jag faster igen! till en liten emilia. detta blev då syskonbarnet nr12! skulle inte förvåna mig att inom årest slut att någon är på smällen igen:/
men iaf grattis brorsan till din lilla dotter.

P-FEST

sådär de va ett tag sen jag skrev något. har inte tid längre nu. ingen ork för den delen heller. jobbar typ 24/7. men men sånt är livet.
ush min vänstra arm är typ full med blåmärken vet inte riktigt var dom är ifrån antagligen från personalfesten vi hade i söndags. som faktist var ruggit kul :)
vi började på Resturangen och där blöev vi indelade i grupper, Grupp vänster hamnade jag i dåda. vi hade världens roligaste reseledare, han hete nått på C och var typ från ''ryssland'', typ som en svensk-ryss borat. haha. efter Resturangen så satte alla sig o en buss och åkte till Vaxholm där vi sedan åkte en liten båttur till ön kastellet. där iaf skulle vi köra fångarna på fortet.  det var riktigt kul. mitt lag vann faktist mest järndankar som man skulle sammla på sig. men finalen vann vi tyvär inte. efter det så var det en båt tur till Nacka, på båten blev de lite skumpa. sen i nacka belv det yttligare en busstur till Quality Hotel i nacka. därfick man frächa upp sig och bada om man ville på relax avdelningen. både jag och denise vill inte bada så vi satt i våra mjukisar och kollade på. men sen efter att tag så blev vi såklart islängda. haha riktigt kul. jag visste att det skulle hända. denise blev typ skit sur men vafan dom sa ju typ från första dagen att folk blir i slängda. haha.  sen iaf när alla var klara så satte vi oss i bussen och åkte mot resturangen där vi skulle käka, sista hållplatsen var då Cliff Barnes på odenplan. jävligt god mat var det. och riktigt kul var det där. men jag stack ganska tidigt jag mådde inge vidare, började må illa redan vid båtfärden till nacka. så de blev en ganska så vit dag för mig. drack kanske bara några klunkar skumpa och typ en halv mojito.

ush ne nu blir de inge mer. måste duscha. byebye

kockduellen på TV4

på måndag börjar Kockduellen på TV4. brukade kolla lite på dte när jag var mindre. men nu ska jag evrkligen se de när jag har tid och inte jobbar eftersom ena delägern på mitt jobb ska nämligen vara en av kockarna, Danyel Couet. men på måndag kan jag tyvär inte se eftersom jag ska jobba:( och det ska jag idag med så jag måste sluta skriva nu och börja fixa iordning mig