sköna pinsamma stunder på tv.


 
RIKTIGT PINSAMT!


haha, falukorv!

Dita Von Teese

hennes stil är snygg och just denna outfiten är så himmla snygg.
hon är en av mina favoriter inom kändis världen.

image156

TACK EMMELIE!

jag har länge tänk att köpa guldfiskar och idag frågade jag till emmelie när jag var på väg hem att vi kunde gå förbi hennes praktik och kolla hur mycket ''fisk''skålar kostar. när jag sedan ringde henn när jag var i nynäs sa hon att jag redan hade fått en julklapp/födelsedagspresent. hon hade nämligen köpt en skål och två guldfiskar till mig. hon hade tänkt köpa de till mig i julklapp men när jag sedan börja säja att jag skulle köpa själv så blev ho lite stressad och köpte de nu :D så TACK EMMELIE! jag älskar mina små fiskar. har änu inte gett dom namn.

spice comeback!

detta är då Spice Girls nya låt Headlines.
jag tyckte den var ganska tråkig..

min sista dag.

idag var min sista dag på hembyggdsgården. imorrn kl 10 ska jag vara på Resturang Kungsholmen på infomöte. har inte gått upp så tidigt sen skolan. hoppas bara inte infömötet varar länge,jag har tvättstugan kl 18-21 som vanligt.. ska köpa en tvättmaskin fan. såg en billig på Elgigantens reklam. 3000kr bara.. rätt snygg var den också.. får se hur de blir sen när jag fått min första lön eller andra lön, måste köpa ny dammsugare också så vi får se hur allt blir. funderar på att lägga mig så jag orkar upp imorrn vid halv 7.

en buss last med fulla gubbar.

idag på jobbet var det fullbokat. ett brudsällskap och ett sällskap som firade någons pension.
brussällskapet gav 25kr i dricks som både jag och robert skulle dela på :S men dom där andra som i stort sett bara var gubbar gav MIG massor av dricks. inte så mycket dricks när dom betala maten. men sen när dom skulle betala all dricka som faktist var ganska mycket så fick jag nästan 350kr. en av dom där gubbarna flörtade rejält med mig.  sa att min mun liknade camron diaz. haha han var lite rolig. jag tror alla dom där sköna gubbarna var busschaffisar och när alla skulle åka satte sig alla i en SLbuss och åkte vidare till någon annan krog, men dom där gubbarna var nog ganska fulla när dom åkte eftersom dom var 19st men bara typ 15st drack och dom gubbarna drack upp ALLA vårat Landsort Lager (nynäshams lokalaöl för er som inte vet) och även typ ca 15st Falcon.

Avril Lavigne - Hot

min nya favorit låt. så jävla skön.


''You make me so hot
Make me wanna drop
You're so ridiculous
I can barely stop
I can hardly breathe
You make me wanna scream
You're so fabulous
You're so good to me, baby, baby
You're so good to me, baby, baby''

äntligen har jag hemtelefon.

sådär nu har jag fått ett hemnr. nu ska jag bara köpa en telefon :D
skulle se om jag fanns på Hitta.se men tydligen inte.. men någon vid namn Ann-sofie leo finns :S trodde inte de va några andra än min släkt som hete leo ?! men men.. måste fixa lite nu.. ska ner och möta upp emmelie och se om hon vill hitta på nått :)

handla på ikea är farligt.

var på ikea idag. hade skrivit ner exakt vad jag skulle köpa. när jag stog i kassan insåg jag att jag hade lagt till ungefär 16st saker och tagit bort typ 6-7saker. summan som igentligen skulle vara runt 500kr blev 850kr. så lite mer blev dte ju. men de gör inget. de blev lite julprylar, en present till jonathan och diverse saker till lägenheten. men nu ska jag iaf fixa lite så jag aknske skriver senare.

bubbelplast som aldrig tar slut?

asså ni vet sån där plast med bubblor som låter roligt när man knäpper dom.. ja.. nu har någon i japan gjort:  "Puchi Puchi infinite Bubblewrap toy", en uppfinning (i form som en nykelring) för den som inte kan få nog av att knäppa bubblor. det finns även klipp på youtube hur man använder dessa ''puchi puchi'' och vad som händer när man knäpper för mycket.

''Åtta sköna bubblor och en högtalare som simulerar knäppandet av riktig förpackningsplast gör att tillverkaren Bandai kan lova en ritkigt genuin upplevelse.
Puchi Puchi kan bäras som en nyckelring och kommer i fem färger. Som en extra bonus kommer var tusende mojäng med ett bubbelfärgat hjärta.
Men det finns också en obehaglig överaskning. Var hundrade tryck resulterar i ljudet från en dörrklocka, en fjärt, en skällande hund eller en sexig röst. Om det är till för att avskräcka från eller uppmana till missbruk är oklart.
I november kommer den digitala bubbleplasten finnas till salu i hemlandet. Priset kommer att vara runt 400 kronor.''
ur metro.

image155

min åsikt: JAG DÖR. vart är världen på väg. vem vill egentligen köpa den här grejer och speciellt för 400kr! det här var nog VÄRLDENS ONÖDIGASTE GREJ I ÅR!

eller vad tycker ni?

sådär..

sådär. nu har jag äntligen fått tillbaka mina köksluckor. benny tog med dom till fredrik och målade dom vita, stockholmsvit om man ska vara exakt. dom var ju lite mer gulaktiga förut, dom såg ut som någon stått och kedjerökt på dom i typ ett år.
bild på allt det kommer imorrn troligen. 
och imorrn efterjobbet så ska jag åka till ikea. måste handla lite grejer till lägenheten, eftersom nu när man har bott en månad så ser man vad man behöver.

jag tror jag dör av garv..

jag har sett bilder och hört i tidningar hur otroligt dålig Britney spers uppträdande på MTV galan var. man jag har faktist inte stet någon video på de.. jag nu när jag kollade på youtube så såg jag verkligen hur dålighon var.. shit hon såg ju ut som en vilsen unge.. och till er som inte sett den, kolla:
 


de fanns även ett klipp som tydligen bevisade att henens klack på henens ena sko gick sönder och därför dansade så dåligt men men..

ny design!

blev trött på dom mörka färgerna jag hade så de blev lite ljusar.
men nu ska jag sätta mig, eller rättaresagt lägga mig i soffan och kolla på en beckfilm som jag lånade av emmelie.

snart blir dom 12.

som vissa vet så har jag ganska stor familj. och snart blir de tillökning igen. min bror som har en son ska få tillökning. och jag blev speciellt glad nu när jag fick veta att de ska bli en tjej. så dne lilla flickan blir mitt 12:de syskonbarn.

söta vantar.

köpte för typ några veckor sedan skit bra och söta vantar. ''fiskarvantar'' som min chef på hembyggdsgården kallar dom. dom är torgvantar och tumvantar i samma vante. skit smart om man tillexempel röker eller måste hämta nått ur väskan.  fast dom på lindex var lite dåligt kvalitet. mina gick sönder i sömmen och självklart kastade jag kvittot. men men de går att sy.
image152

star! värd att läsa.

köpte för några dagar sen boken Star! av Pamela Andersson. och igår läste jag ut den. riktigt bra.  alla namn och företag mm är ju självklart ändrade men vissa namn fattade man vad det var. lite dåligt slut tyckte jag bara. hoppas att de kommer en bok till. men den är iaf värd att läsa.

slut shoppat.

de kommer vara färdig shoppat på två månader nu. behöver pengarna till hyran och mat. ska ju börja på Le Rouge den 24:de. och kommer inte få en riktigt lön förns i december. så vi får se hur jag klarar mig. har just nu 8000kr. kommer få kanske 4000 till. så vi får se hur de går. nästa månad kommer ju elräkningen också plus så har jag beställt hemtelefon nu. så jag komemr få dra ner på mycket. men som tur så kan pappa hjälpa mig om de skulle bli kris.


3027kr fattigare.

helt plötligt på bara 2min var man 3027kr fattigare. betalade nämligen min hyra som kom idag. tänkte att de var bäst o göra det redan idag så blir man av med det.
måste snart iväg och köpa ett frimärke. ska skicka iväg mina anställningspapper. tror jag skippar PSO idag, eller så får vi se om jag åker ner senare.. fick frikort i måndags.. så vi får se hur de blir.. måste även kommaihåg att köpa buskort innan den 24:de så jag har nått att åka på till jobbet...

äntligen.

äntligen har jag fått mina papper från Le rouge. fast jag vet fortfarande inte vilken tid och var jag börjar dne 24:de. hoppas dom ringer. nnars får jag ringa denise o kolla.

storhandla.

idag efterjobbet bestämde jag mig för att åka och stor handla mat. såg lite tomt ut i kylskåpet. jag var dum nog och handlade idag, kunde ha väntat tills på fredag tills mamma och benny fått dne nya bilen. dom hade kunna skjussat mig. jag CYKLADE iaf till ica och handlade för exakt 300kr, har aldrig hänr mig förut tror jag att summan blir exakt sådär. sen försökte jag få på alla skaffar och sånt på cyklen. lite krångligt men de gick tillslut fick sitta och nästan hålla i toapepperna som inte satt fast så bra på pakethållaren. men jag klarade mig hem iaf.
idag läste jag iaf ut min andra bok, Alla var där. den var rätt bra. lite jobbig och läsa ibland. men jag köpte iaf två nya böcker för 29kr/st på ica. ena är Pamela Anderssons bok Star och den andra är Läppstiftdjungeln av tjejen som skrev sex and the city.. så nu ska jag börja läsa dom..


efter mycket om och men..

..så kom rolle från nynäsbostäder och lagade mina grejer i lägenheten. NU äntligen efter en månads boende har jag en taklampa och äntligen är de inte stopp i avloppet i handvatet i badrumet och äntligen så skulle han laga min platta. men när han såg den sa han '' ehm, nej jag tänker inte laga den där'' jag  blev typ chokad och bara stog där tills han sa att den var typ 20år gammal och att han helt enkelt skulle byta ut hela den. jag ska få en HELT ny spis! så elon ringer när dom fått hem spisen. så himmla glad.
ne nu ska jag iväg och överaska emmelie på Bellis som jag alltid gör när jag vill träffa henne.. haha..

ingen ork.

igår kom jag hem från pappa, jag kom hem tillmin lägenhet runt halv ett men kom hem till stockholm vid sex. stannade i handen. jennie hade ju ringt i onsdags och sa att hon skulle ha en liten fest eller va man ska säja. så jag hamnade där några timmar. och idag har jag jobbat och varit hos mamma och ätit. och nu har jag packat upp allt nästan som jag köpte när jag var hos pappa. nu är det bara tvätten som egentligen ska vikas och läggas in i garderoberna men jag orkar inte. ska nog lägga mig och kolla på tv en stund..


känsliga tittare, KOLLA INTE!!

HAHAHA! de där var bara för komiskt, mitt i live sändig.
tur att de var nattliv och inte mitt på dagen.

pappas nyadata.

pappa har ju en ny data som faktist är skitbra. funderar på att köpa en lika dan jag me. 2500kr kostade den när han köpte den och den är riktigt fräsh fast han fick ingen skärm eller högtalare med. windows vista har den, vista är sådär tycker jag, lite krångligt men de funkar.. nakdelen just nu med pappas data är att han inte har några högtalare.. men men de funkar iaf..

hemma hos pappi.

igår åkte jag till min pappa. och när jag möte upp honom i upplands väsby så sa han att vi skulle åka och käka hos min bror patrik aka palle. så de gjorde vi igår.. palles lila dotter fyllde ett förra månaden och jag har inte sett henne på jätte länge.. skit söt liten unge och nu kan hon gå lite om man håller i hennes hand dvs.
idag ska vi, efter pappa har slutat jobbet till Rimbo. det är den stora rimbomarknaden idag och jag vill så gärna gå där. har inte varit där sedan jag gick i 5an tror jag.. när jag var mindre åkte vi alltid dit och jag köpte alltid sån där gott marknadsgodis. så idag ska jag tamefan köpa upp mig ett lager sånt.. haha.. imorron blir de hemgång. ska åka hem då men ska svänga förbi handen innan. jennie ringde igår och fråga om jag ville komma över då, de skulle tydligen bli fest och jag har inte träffat dom på ätte länge så jag vill jätte gärna komma..

grattis änu en gång luciano för körkortet, sa ju att du skulle klara det. ALLA klarar de i nynäs..

ingen rubrik.

igår lovade jag ju bilder. sorry för de.. glömde totalt bort att lägga upp bilder. det blir bara ett litet inlägg nu efterosm jag ska snart iväg till bussen, ska åka till pappa. hela min lägenhet är invaderad av tvätt måste skaffa en kläställning som man kan hänga kläder på. kanske bloggar senare om pappa har fått igång datan..
ciao.

idag = städ och tvättdag.

efterjobbet måste jag springa hem och tvätta. den här gången har jag ganska mycket som ska tvättas.. de är typ fem stora plast kassar med både kläder och lakan.. måste även damsuga lite tror jag.. har inte damsugit en enda gång. sen så ska jag kanske träffa emmelie, som vanligt.. men jag vet faktist inte om jag hinner. får se om jag kan göra så hon kommer hit..

typiskt.. min favorit bh har gått sönder.de har hått hål där den där metalbygeln sitter, längst fram vid 'klyftan' så den där jävla metalgrejen åker ut.. bajskorv..

lite nya köp.

jag köpte för en vecka sen två tröjor på gina, köpte uttligare en fast i en annan färg idag. köpte även nya skor och lite strumpbyxor och knäsptrumpor. bilder på alla grejer kommer upp imorrn.. orkar inte lägg upp ny.

tänkte bara skriva lite till efterosm jag är så lycklig: jag har fått ett nytt jobb på 'Le Rouge' i gammlastan!

läst ut första boken.

jag berättade för några dagar sedan att jag köpt två böcker. igår läste jag ut ena boken.. Callgirl på Manhattan. riktigt bra bok, handlar om en tjej som är en Callgirl aka lyxhora. hon lever ett slags dubbelliv, hon är nämligen förlovad med en kille som inte har en anning om att hon är en callgirl.. de var lixom spännande och läsa och se om hennes pojkvän fick reda på de eller inte. massa spännande händer iaf.
värd att läse nu när hösten smyger sig in..