vi tog en tripp till bettna..

mamma mutade mig lite igår.. hon sa att hon skulle köpa luftmadrassen som jag skulle köpa om jag åtminståna skulle följa med till Bettna. och visst sure varför inte jag sparar pengar.. de tog fan typ tre timmar dit.. jag sov typ mer än halvatiden och vilken liten ''stad''. det fanns en såkallad bar/cafe och dom hade inte äns valig coca-cola! och baren var ju fan ingen bar! då var skolans bar 100ggr bättre. det som jag tyckte var lite märkligt var att det låg en bilaffär i dne liiiiilla staden, undrar om den lixom går runt? det fann tåg iaf MEN tågen stannade inte där, dom åkte förbi! sen när vi kom till radhuset som mamma o benny ville flytta till så var de FETT LITET! de var som halva mitt nuvarande rum plus att det var snetak så de skulle inte funka.. lixom jag tror faktist inte dom komemr flytta dit, dte var litet även för dom två själva..men tillslut åkte vi därifrån och när vi kommit typ till gnesta så käkade vi på nån pizzeria, jag åt en ''grillbiff'' som i självaverket var en platt gammal hamburgare! sen åkte vi då förbi ÖB där jag skulle köpa min luftmadrass, eller mamma skulle köpa. då hade jag jävligt tur, det fanns en kvar samt en pump! 

men nu måste jag gå och duscha om försöka bestämma mig vad jag igentligen vill ha från bolaget tills gotland.. det e fan bara en vecka kvar..

thats so true.

image126

SpiderPig.

jag och lisa tog en lite promenad idag. och vi var lite trötta båda två tror jag så båda blev lite flummiga. lisa böärjade sjunga spiderpiglåten fårn simpsons filmen och det blev faktist kvällens höjdare.. haha..

glöm det jag sa i förra inlägget..

vi får antagligen inte den. mamma o benny ska ta den där radhuset utanför Flen, i Bettna. ÅH! jag vill inte flytta dit.. men dom bara försöker och försöker få mig att flytta.. sen började vi bråka om allt annat. om att jag har mått dåligt pga dom och att mamma i några år håll på och tajta om min vikt och dom fattar inte varför jag inte kommit till dom o pratat me dom om det. men lixom dom förstår ju inte själva. dom nekar ju allt..  jag vill inte flytta..

den lilla skitstaden ligger mellan katrineholm, flen och nyköping.

image125


om tre månader..

..kanske jag bor i Vh igen! mamma och benny tackade ja till radhuset där. vi vet inte riktigt om vi kommer få de eller inte men vi får se..

jag är lite töntig..

jag hade redan för en månad sen skrivit en packlista till gotland.. och nu har jag börjat små packat lite och det är 9dagar tills vi åker.. men jag tänkte lixom såhär, jag packar lite av grejerna jag inte kommer använda innan jag åker.. typ som lite underkläder,strumpor och lite tröjor.. sen har jag skrivit yttligare en lista vad som måste handlas inna jag åker.. haha.. undarar bara om allt får plats.. och sen får jag ju inte glömma tältet och sovsäcken och liggunderlaget som jag kom på att jag måste köpa.. kanske måste ta en trip till handen och köpa det i veckan.. men men.. ska kolla på bullrun nu, som vanligt på en söndags kväll..


ensam i mörkret..

igår efter jobbet så ringde danne och stoffe mig o fråga om jag skulle med o bada.. klockan var typ halv 11 på kvällen och jag tänkte what the fuck sure.. vi visste inte direkt vart vi skulle så vi åkte till lövhagen, vi gick där i mörkret i skogen till en brygga, ingen ville direkt bada där för vi visste inte om de var stenar eller inte vid bryggan.. plötsligt såg vi typ lite längre bort bakom en klippa att de kom rök och de såg ut som någon eldade.. grabbarna sprang genast dit och lämnade mig i mörket själv.. där stog jag ASSRÄDD på en brygga mitt ute i skogen.. till slut kom dom springandes och tog deras grejer och sa åt mig att springa.. jag fattade inte riktigt vad som hade hänt men det visade sig att dom hade skrämt dom som satt och grilla. sen åkte vi vidare till hamnvik och badade, precis när jag kommit till badstranden så åkte en polisbil vääldigt sakta vid grabbarnas bilar, grabbarna gick till bilarna ifall att polsen stannade, polisen åkte förbi och när dom åkerförbi badstranden där jag står så slår dom på typ deras ''spotlights'' mot mig.. fett läskigt, kände mig typ ut tittad.. men dom åkte bara förbi.. vattnet var iaf iskallt.. efter vi hade ''badat'' så åkte vi till danne och kolla lite på tv, och sen skjussade stoffe hem mig..

bilder på mina köp.

så jess nu fick du bilderna.. och ni andra såklart.
image125

det jag ahndlade var:
Gul klänning från Gina
Vita knästrumpor från Gina
Cleansing wipes från Kicks
Eye makeup remover från Kicks
Parfymen Alyssa Ashley - Cocovanilla från Kicks
Silver halsband med ring från Gina
Halsband med annanas från Gina

första doppet.

igår skulle ju jag o emmelie dra ut. men ingen av oss orkade igentligen inte, så vi sket i det.. så vi skulle vara med danne,sanjen och stoffe. så kom vi på att vi skulle bada och då åkte vi och hämta badkläderna, emmelie orkade inte följ med så jag blev ensam tjej som vanligt.. vi åkte ut till badplatsen som låt typ i sorunda. där vid badplastsen möte vi upp egge och bog som ville vara me, fast de var bara jag, stoffe och danne som badade. det var liitee kallt men de blev varmare efte ett tag.. sen åkte vi runt lite och till slut kom jag hem runt 01. och då var jag ass trött.. men men måste fixa till mig. ska jobba.

utgång med emmelie.

idag ska jag o emmelie och kanske några mer ut. åh efter allt som hänt idag kommer de bli assskönt. vi ska iaf till Telegrafen i nynäs.. nära och bra.. haha jag börjar typ bli en riktigt nynäshamnare.. ne nu skajag hoppa in i dushen.

mitt störrsta hat..

jag hatar att flytta. det är det som jag hatar mest i hela världen.. jag har faktist inte bott mer än 4år på ett ställe eller ja om man räknar bort pappas ställe men där bor jag jag inte.. nu har mamma tydligen inget jobb eftersom tanten hon jobbade hos dog och tydligen kan hon inte få nått jobb i nynäs.. och nu då måste vi flytta till VH igen, eftersom hon har en chans att få jobb där.. och självklart kan hon inte pendla för de är för jobbigt.. så nu ska vi tydligen flytta till Vargvägen i VH..  jag har frågat dom om dom inte kan vänta tills jag åtminstone fått jobb och kan flytta själv.. men tydligen går de inte att vänta.. jag kommer iaf inte betala någon jävla hyra där.. tror dom jag tänker betala någon hyra när jag tvingas flytta till en lägenhet jag inte vill bo i så kan dom glöma det.. jag flyttar hellre till pappa och bor där..



tydligen när jag gav upp och sa okej så drog dom fram att dom egentligen vill flytta ner till nån skit ort utan för flen.. lixom ursäkta? och när mama sa de så sa jag att jag kommer inte flytta med om dom flyttar till flen, VH är okej. men flen! F*CK NO! flyttar dom till flen flyttar jag till pappa. och då kommer jag antagligen aldrig komma och hälsa på min mamma. jag vet det låter taskigt, men hon bryr sig inte om mina åsikter. hon blir bara så jävla arg om jag säjer att jag inte vill flytta. både hon och benny hoppar på mig som en jävla pittbul. dom sitter där och har gaddat ihop sig och bara sitter och höjer rösterna och när jag säjer att jag inte orkar mer att jag vill lägga ner konversationen så får jag skit för det med. jag är så arg och så ledsen.. jag orkar inte bo med min mamma längre.

shopping med emmelie.

efter jag hade varit på patricia så gick jag o emmlie från slussen till stan.. en liten skön promenad genom gammlastan.. emmelie var skit bestämd på att hon skulle ha en friis väska så vi irrade runt som galna höns, tillslut kom jag på att friis affären ligger i SOUK så efter om och men så fick hon väskan men lyckades bränna sig på en jävla spootlight i affären.. vi han även springa in på Gina och lite andra affärer..
de blir bilder imorrn på vad jag köpte, så jess du behöver inte terra mig om bilder:P

jobbinterjuven.

var på på patricia idag.. fick inte jobbet..  :'( dom sa att jag var skit gullig coh så men dom tyckte jag behövde lite mer erfarenheter.. tror jag fuckade allt.. var helt nervös och så ställde dom konstiga frågor.. men men..

jobbinterjuv på patricia

ska till patricia idag som jag typ har tjatat om i en vecka.. morronen börjar bra, och nu e den skit.. skulle kopiera mina betyg och allt sånt och då skulle självklart kopiatorn sluta funka och shit.. piss.. hoppas bara allt annat funkar.. typ som bussarna och tågen för annars blir jag sur..

är lite oroad.

Ja för er killar som läser: ni kanske inte vill läsa detta.. detta är lite mer tjejgrej..

jag går på p-piller och jag hade min lilla härliga lingonvecka för 2veckor sedan.. och nu börjar den tyligen igen.. och jag har inte missat att ta mina piller.. eller iaf inte många irad.. fan jag e lite oroad.. försökte hitta nått svar på vad de kunde vara och de första som kom upp var klamydia.. och det kan jag faktist inte ha.. jag testa mig nån vecka efter nyår och jag hade inte det då.. och jag har inte haft sex sen på nyår.. asså jag tror jag måste till Ungmottagningen ändå och kolla upp det.. kan ju ta ett klamydia test ändå.. för att vara säker..
men ni tjejer, om någon kan ha nån clue om vad det här är snälla skriv.. jag är lite rädd faktist :S

sorry om ni blev äckade or something..

haha jag gillar denna grodan..

frog

utflykt med danne och hans bil.

jag och danne träffades o prata lite.. vi visste inte riktigt vad vi skulle hitta på.. sen kom han på att han måste lämna sina vinterdäck på deras landställe på Lisö. så vi tog en trip ut dit.. hade alrid varit där.. när vi typ har kommit halvvägs dit så var vi tvygna att stanna pga att bromsen typ låg mot däcket så de rykte som fan.. men de löste sig och vi åkte vidare.. väl där ute visade han mig runt på deras tomt och sen tog vi en promenad runt de stora området.. det var riktigt gulligt ställe.. husen var små och låg nära varandra.. vid badplatsen så popade en liten kille till oss att han hittat en liten orm.. jag haaaataaar ormar och jag ville inte gå dit, men det var tydligen bara en liten kopparorm så då var de lungt.. sen när vi kom tillbaka från promenaden satt vi med dannes päron och åt glass med hallon.. så nu e man hemma från den lila utflykten.. måste ta nått och käka sen blir de nog sova.. ska ju till patricia imorrn.. och snälla emmelie följer emd som moralisk stöd. sen blir de kanske lite shopping, måste köpa lite grejer till gotlandsresan.. men men..

big lollipop..

bild

imorron blir de patricia.

nämde förra veckan att jag kanske fått jobb på resturang/nattklubben Patricia. ska dit imorrn och prata lite med hon som ringde.. hoppas verkligen jag får jobbet.. så idag efter jobbet ska jag fixa lite papper och så.. hittade inte mina betyg från Wedholms Fisk där jag praktiserade.. men de e lika bra.. dom gav mig ändå typ bara G medans Haga Forum gav mig typ MVG.. men men.. måste fixa mitt här nu sen blir det iväg på cykeln i god tid nu.. igår cyklade jag 25över och jag börjar halv.. kom 5minförsent.. men de var faktist pga den där jävla bilen som stog vid gångvägen där jag bor och som jag måste cykla på om jag ska kunna komma till jobbet.. ajja.. hörs senare..

kladdkaka + muffins = sant ¢¾

är ni som mig och älskar en riktigt kladdid kladdkaka..? då kommer ni älska dom här såkalalde muffinsarna.. min brorsdotter och henens kompis gjorde dom men deras blev lite misslyckade.. men nu idag när jag gjorde dom blev dom perfekta.. jag tycker inte om muffins som är typ torra.. dom ska vara kladdiga och saftiga..



100g smör/margarin
2ägg
2¨ödl strösocker
1¨ömsk vaniljsocker
4msk kakao
2dl vetemjöl
¨ötsk bakpulver.

börja med att stätta på ungen på 175 grader. sedan smälter du smöret och medans det smälter kan du vispa ihop äggen och sockret poröst.. blanda ner allt i ägg&sockerblandningen och vispa till de blir en fin smet. häll smeten i formar och grädda 10min i mitten av ungnen.

bild kommer senare på mina små muffinskladdkakor.


hahaha..

såg den lilla flyggande kaninen och var bara tvungen att ha dn som header.. haha.. den får mig att garva.. precis som den där grodan i inlägget innan.. haha.. tror jag ska ändra om lite mer på bloggen.. speciellt på kategorina..

haha, den får mig att garva..

image122

snaaart är det dags..

bara 14dagar kvar exakt nu till jag åker till gotland.. är så peppad.. måste komma ihåg att köpa lite grejer som jags ka ha där.. som tex ''mascara-bort-dagar-pads'' och tvättlappar.. hoppas bara dom som skulle boka tältplatserna har gjort det.. annars blir de kanske kris.. vem vet om de äns finns platser när vi kommer dit om vi inte har bokat..

i want..

image119
ADIDAS SUPERSTAR 2 CMF BY.

almanacka.

såg att Jess hade fått sin fina Almanacka som hon beställt härifrån. jag funderar på att skaffa en jag med.. nu behöver jag en verkligen.. lite jobbigt at skriva upp på lappar när man ska jobba.. men men jag tänkte beställa en senare i slutet av december så man får för hela 2008.. men vi får se om de blir nått då.. kanske hittar någon annan..


dagens biggest ass..

så var de Bull Run på tv igen:D vissa är ju inte så smarta..
 dom får varje gång en utmaning som två bilar möter varandra och har chans att byta placering med.. och då valde den som kom först i mål att Lotusen och Ford Pickupen(F-150) skulle tävla.. tävligen gick ut på att köra så fort från start till mål, nackdelen var att det stog en tegelmur några meter ifrån meter.. så man var tvungen att tänka smart för att inte förstöra bilen.. lotusen klara det på 11sek och rörde inte äns muren på långa meter.. pickupen var väl inte så smart.. han visste att lotusen var snabbare och allt sånt ändå körde han gasen i botten och körde rätt in i muren.. sen blev han heeelt förvånad när han såg att hela grillen,och lamporna därfram var HEELT förstörda.. lixom tänk lite.. en tegelmur + en bil i högfart = vad kan möjligtvis hända om inte att bilen blir förstörd..
ne han va nog dagens biggest ass..

min lilla svamp..



du kan göra en egen Msn searchpet
här .

äntligen hemma..

sådär ja.. då var ma äntligen hemma.. tänkte blogga lite innan jag slänger mig i sängen.. ush är helt slut, har jobbat i 12timmar idag.. från 13 -01.. skit kul.. det var bröllop och jag stog i baren.. jävla va dom drack GT och RC(Gin & Tonic och Rom & Cola).. och faktist så trodde jag ett tag att jag skulle bli döv.. dom hade nämligen ställt ena högtalaren vid baren och hade feta musiken på samt skyhög bas så de lät FÖRJÄVLIGT.. sen verkade dom bara ha cd-skivor som hackade, för varannan låt hackade och shit.. men men.. ska iväg till sängen nu, ska jobba imorrn med.. byebye..

lite texas hold'em.. IGEN..

så bloggar jag åter igen om poker.. kan inte hjälpas det är så jävla kul..  spelade nyss och jag började med 24kr och efter 30min nu när jag slutade hade jag 87.. mn jag hade dom mest 98kr.. och allt de där vann jag på en hand.. fick nämligen två ess i min hand och gick all in direkt.. men då hade jag typ bara 20kr.. snacka om lycklig jag var när jag vann dom två pottarna som fanns på bordet då.. sparng tillomed in o väckte mamma:P haha.. har inte vunnit så mtk.. men men jag ska kolla på CSI.. och apropå CSi, undrar när dom planerar att göra ett nytt CSI spel på Kanal5..:S ajja ska se på tv nu..

kanske ett nytt jobb.

jag har sökt ett nytt jobb, ett heltids jobb. och idag ringde en tjej från Patricia och ville träffa mig:) fan va kul..  det är typ en resturang, en nattklubb och ett discotek. AH va kuuul!  ska dit på torsdag och prata med dom.. :)
besök deras
hemsida om ni vill.

mamma blev väl glad när hon hörde det men der första hon sa var ''det är ju en gaybåt..'' och jag säjer bara ja och? spela roll det är ett jobb.. och de e faktist bara på söndagar de är gayklubb.. och då e Babsan där.. :D

bild på den lilla grodan..

..som jag hade i min hand.
image118

ser du va liten den var.. den skulle precis hoppa när jag tog kortet..

varför ska de alltid sluta när det är som mest spännande..?

kollade nyss på Las Vegas. shit va de var spännande. Ed kanske sprängs upp i bitar och Delinda är nergrävd i en kista i öknen.. shit shit shit. måååste se nästa vecka!

ass vibration.

idag gjorde jag faktist lite nytta här hos pappa. jag klippte HELA gräsmattan och dne är inte direkt liten. jag tycker den är som en halv fotbollsplan men pappa säje rtat jag överdriver en aning. det tog iaf mer än en timme att åka och klippa gräset. som tur hade jag en åkgräsklippare att klippa gräset med.  det är skit kul att åka dne faktist. den får typ i 5km typ men de känns som mer när jag åker, speciellt när man sätter fullfart och ska svänga:D haha nej  jag skriver mer sen efter runway. byebye


dagens köp.

när jag var hos min bror idag så hade min brorsdotetr fanny och hennes kompis gjort tvålar.. skit söta små tvålar. jag köpte en i form som en blomma som var lite rosa och blå med silverglitter för 16kr. och sne till dne köpte jag en papperspåse för 2kr. skit söta. dom hade köpt något slags tvål-kit på nån affär så dom hade gjort tvålarna själva. sen bjöd dom på choklad muffins men dom smakade och liknade små kalddkakor som dom även bakat själva. dom e så duktiga och dom är bara 9år.

små, smååå grodor.

typ varje sommar har pappa MASSOR av smååååå grodor på hela hans gräsmatta.. såg dom idag när vi kom hem från min bror. tydligen hade dom kläkts nu sa pappa. jag tyckte dom var så gulliga så jag var tvungen att plocka upp en och fota, tyvär kan jag inte visa bilden här eftersom jag inte har kamerasladden. men jag kan säja att grodorna är så små. dom är lika stora som min lilla tumnagel. så på torsdag när jag kommer hem kommer det en bild på den lilla grodan. och bara så ni vet så tvättade jag händerna extra noga ett X antal gånger efteråt.

hos pappsen.

nu är jag hos pappsen. åkte hemifrån 16.45 och kom hem 20.10. fast jag fick vänta ett tag i centralen på mitt tåg.. så medans jag väntade så gick jag till presbyrån och köpte mig en skvaller tidning och en liiiiten Ben & Jerrys choklad browni glass. den var väl inte så märkvärdig. då var nog den där cookie dough godare som jag köpte när jag var med emmelie. det är ganska bra att dom har gjort små sånna där lyxglassar.. för jag vill faktist inte lägga ut 50kr på nått som jag kanske inte tycker e så gott.. dom ssmå kostar typ 20kr tror ja.. ska testa dne där bannan glassen någon gång också :) ne nu ska jag nog gå och sova.. hörs imorrn :)

tomorrow.

imorron blir det av till pappa. måste dit och hälsa på lite plus så måste jag hämta mina pengar, snart är det dags att betala hyran.. USH. men innan jag ska åka till pappa blir det nog en sväng förbi VH och där ska jag träffa Jess, vet inte dirktigt vad vi ska göra men det blir väl bara då runt och prata lite.. känner mig lite töntig. orkar nämligen inte ha min stora sportbag så jag ska låna mammas såndär liten rullväska hon har när hon åker till thailand. haha.. men det blir skönt för min axel, den blir nämligen alltid mörbultad av min tunga bag. det ska bli skönt att bli ledig i några dagar nu.  ska jobba på fredag,lördag och söndag. och på lördag är det bröllop, så jag ska stå i baren på kvällen har jag bestämt.. YES! äntligen.. men men måste återgå till att packa den lilla rullväskan..

bull run.

har börjat följa serien ''Bull Run''. det är 10st lag som tävlar med sina bilar. dom åker kors och tvärs över USA och det är bilarna allt från Camaros och Lamborgini till Shelby Mustanger och Aston Martins.  skit kul att se.. jag diggar Team Lotus. het bil - het kille, killen likar travid barker. sen e de kul att se EN tjej också.. hon e rätt duktig och har rätt snygg bil, en Trans Am.

Grattis Stephanie

ville bara gratta stephanie aka meff som fyller 19år idag.



vi firade henne igår. riktigt kul var det..synd bara att det började regna..


metallica

igår var de metallica konserten.. jag ville dit men hade ingen biljett.. men en vän till mig hade så han berättade att det var ''helt klart osannolikt bra''. dom när dom spelat klart så tacka dom och gick av scenen men publiken ropa in dom igen så dom spelade några låtar till och sedan gick av scenen igen men publiken ropade in dom igen och dom spelade yttligare några låtar.. snacka om nice.. två extra nummer.. asså så jävla bra.. jag önskar att jag hade sett dom..
metallica

bilder.

tänkte lägga upp bilder på det jag köpt i veckan.
bikiniöverdel, sminkväska, neccesär från lindex
och två svarta hyllor från hemtex.
image116
image117

texas hold'em

spelar texas igen nu. går fan rätt så bra nu. ligger plus, jag började med 39.65 och  just nu har jag 47.32.. men jag hade för ett tag sen 61 men jag losade lite men e gör inget.. ligger ändå plus.

tänkte fråga om någon ser min nya header? den ska ha rosa text och en pinuppa.. för jag ser bara min gammla.
ne nu måste jag spela lite mer. måste vinna lite nu :)

ny design!

hade tråkigt och var lite trött på min design.. så jag fixade om lite.. är inte riktigt färdig men det får blir bra såhär tills jag orkar fixa mer.. måste fixa färgerna på kalendern och klockan.. 



konstigt.. jag ser inte min nya design?!


MIN LÅT! älskar den.

The PussyCat Dolls - Hot Stuff.
det är så min låt. kunde inte hitta den så jag har suttit och rålyssnat på dne via YouTube.com. sen kom min räddare
Jess och ladda ner den åt mig.. THANK YOU:) så nu sitter jag och lyssnar på dne 24/7. haha

Lookin' for your hot stuff, baby I need it
Lookin' for your hot stuff, baby tonight
I want your hot stuff, I gotta feel it
Gotta have your hot stuff
Gotta have your love tonight

en lista.

Vad sa du senast: jag sjöng ''hot stuff''
Vad sa någon senast till dig: mamma sa hej.
Vad önskar du att någon sa till dig just nu: öhm. vet inte..
Vilken skvallertidning köper du helst: typ Hänt bild
En kvinna jag aldrig skulle vilja vara: Paris Hilton
Det mest irriterande ljudet jag vet: måste vara barnskrik på tåget på morronen.
Vad har jag alltid i min kyl: mjölk
Vad har jag alltid i mitt skafferi: snabbmakaroner
Pinsammaste boken i bokhyllan: har inga böcker i min hylla..
Vilken tå är längst på dig: stortån
Persienner eller rullgardin: rullgardin
Panta burkar eller slänga: båda.. beror på om man e hemma eller ute
Hur ser dina sängkläder ut: blåa påslakan, blåa och röda örngott
Hur många sms får du per dag: inga änsålänge
Vad ville du heta när du var liten: kommer inte ihåg..
Älsklingsfärg som barn: rosa
Älsklingsfärg nu: just nu e de gult
Ny serie som verkar bra: pshyk eller va dne heter verkar bra
Töntigaste reklam: finns så många.
Egenskap du saknar hos dig själv:  hmm.. ingen aning.
När grät du senast: vet faktist inte.
När skrattade du senast: idag på jobbet.
Vart önskar du att du var just nu: jadu.. vet inte.

Asia blir den nästa PCD

jag visste det för typ några veckor sedan och blev lite missnöjd men efter att ha sett finalen och tänkt efter så passar hon bäst in i gruppen..

size zero.

alla vill nog gå ner några kilo. men jag fattar inte varför plåga sin kropp för att komma ner till ''size zero''. det är omänsligt. läste detta på en sida på nätet:

''Size zero är ett känt begrepp i Hollywood. Tidigare idealstorleken 38 blev 36 och nu är "size zero" nere på storlek 32. En storlek som ingen frisk kvinna längre än 140 centimeter kommer i.''

size zero = en sjuårings kropp.

var dig själv, du är vacker som du är. kom ihåg det!

Stjärnorna som bär ''size zero''

Mary Kate och Ashley Olsen
Victoria Beckham
Teri Hatcher
Renee Zellweger
Nicole Richie 

och alla har ju sett deras kroppar, dom är inte direkt mänsliga.. speciellt Nicole's..
 

image112

size zero är inte mänskligt.


dagens vill ha.

köpte en bikini överdel på rean på lindex. nu hittade jag ett par machande badbyxor på deras hemsida.. jag funderar på att köpa dom.. dom var rätt tuffa.. men har igentligen inte råd med att köpa så mycket grejer just nu.. men jag får ta lite från min sparburk kanske..
min bikini är i samma möster som de är på sidan av byxorna.. köpte även en sminkväska i samma möster och ska även köpa en lite större neccesär i smama mönster..
image111

lite stolt över migsjälv.

jag har lyckats spara 4500kr på en månad. känns riktigt bra.. och det kommer bli mer.. sparar typ hälten av mina pengar jag får när jag jobbar.. dom pengarna ska speciellt gå till gotland och hyra. måste ju betala hyra nu hos mamma. 2500kr. men eftersom jag får så pissig lön så ska pappa hjälpa mig tills jag får ett riktigt jobb.. så jag själv behöver bara betala 1500kr. det är riktigt snällt av pappa.
image110
måste få skryta lite :P

vill till ikea.

måste till Ikea snart.. måste köpa ett nytt databord.. och lite förvaringslådor/korgar.. sen funtar jag på att skaffa en skohylla till min garderob.. men det blir nog efter gotland och allt.. måste få ihop lite pengar så ja kan köpa allt först :)
image109

kändisar på jobbet?

på resturangen jag jobbar håller dom på att bygga en större veranda på baksidan. det finns två män där som är typ tvillingar och dom ser exakt ut som Aterix och Obelix, det ända som saknas är att ena ska vara kort och den andra lång och tjock. sen har vi ju också Jan aka Janek som är lite allt i allo på resturangen. han ser ut som Borat, ta bara bort lite hår från Borat och dom ser lika danna ut.. haha.. och dom har ju nästan samma brytning de e det som e kul.. lilla Jan kan ingen svenska och bryter på polska,engelska och typ franska(?!)
så fort jag kan ska jag ta en bild så får ni alla se hur lika dom alla är:P

image108

sno stilen: X-tina

image107

Jeans från Topshop
Blå/Vit cardigan från Ellos
Grått linne från Ellos
Smycken och Glasögon från Asos
Naglack och Läppstift från Asos
Skor från Asos
Väska från Asos


nicole är gravid!

Nicole är gravid enligt isider tips. jag skrev förut att det ryktades om att nicole var gravid och nu är det tydligen sant. tycker bara lite synd om den ungen. man har ju läst att nicole dricker as mycket och tar droger så man undrar ju hur ungen kommer bli. men men..
GRATTIS NICOLE OCH JOEL.

image106

ingen blogg lust.

har inte haft lust och ork att blogga..
har inte haft nått kul att blogga om.

hemma igen.

har varit hos pappa några dagar nu och nu e jag äntligen hemma..
MEN! självklart så har alla på hela sandhamn där jag bor inget varmvatten eftersom dom håller på att byter nånting.. så nu blir de en vecka utan varmtvatten!

sandpappra benen.

har länge letat efter sånna där sandpapper grejer som man har till benen.. hittade sånna på SOUK för några månader sen men jag handlade inte då och sista jag var där så hade dom inte. idag när jag åkte till pappa åkte jag lite tidigare så ja kunde gå inne i stan en stund innan. då gick jag dit och köpte ett paket.. de e 3st ''vantar'' med sandpapper på bådasidorna för 35kr. man ska gnida vanten lätt på benet i cirklar. det tog ett tag och det gick åt nästan en vante per ben. men de kanske berode på att mina ben va så håriga:P men nu e dom iaf lena och fina.. det svider bara lite men annars var de helt okej.. nu ska ja bara se hur länge det håller.. funderar på att gå och köpa ett paket till på onsdag när jag åker hem från pappa.. sånna ska jag ha med mig till gotland iaf..
rekomenderas att prova. finns på SOUK - ''Fashion'' mitt i mot pilgrimssmyckena.

texas hold'em

älskar att spela poker. idag spelade jag på svenskaspel och det var skitkul.. jag hade ungefär 100kr och nu e dom slut.. jag tror nästa gång ja ska spela så blir de nog att jag slutar när jag ligger på topp.. det gick bra ett tag sen sen gick det bara ut för när dom med mycket pengar kom till bordet.. men de va ruuuggit kul.. men jag har satt en spelgräns på ungefär 200kr i månaden så jag inte kan spela bort allt. det är rätt bra av svenskaspel att man kan göra det :)

GOTLAND HERE WE COME!

sådär då är färjan till gotland bokad.
halv 8 på morronen den 7/8 åker och kommer hem runt 03-04 den 12/8
det ska bli såååå jäääävla kul!
image105

en ny favorit låt. love it!


klassresan till högbobruk 2001.

skulle ju kolla på En Djävulsk Romans men när jag hittade den filmen hittade jag även ett gammalt band från klassresan i 6:an. asså shit jag dör när jag ser mig själv! hahaha.. men det var skit kul o kolla på och minnas.. måste snacka me niklas när han loggar in o berätta att jag såg den, haha han komemr typ dö.. vi var sååå små och spelade så tuffa.. ena killen i klassen han hade tex en ögonbrynspercing i 6an? lixom visst nu kan vem som helst ha de men då var de typ vääärsta grejen.. minnen ljuva minnen..