min allra första räkning..

var i min lägenhet idag.. tänkte att jag skulle packa upp dom två lådorna som fanns där.. och när jag klev in i så såg jag att det yttligare hade kommit ett brev.. självklart en räkning.. ska betala den sen när jag orkar:P haha.. mamma måste nog hjälpa mig med det.. haha.. sen hämtade jag även mitt modem till datan som hade kommit till skottens livs.. vilken jävla cykeltur jag tog idag asså.. först fårn jobbet till centrum. från centrum till lägenheten. från lägenhetn till skottens och därifrån hem.. USH! det känndes kan jag säja.. och de var skit kallt och cykla i nerförsbacke.. snart blir de vantar.. har redan börjat med halsduk.. ska snart göra mig iordning för att möta emmelie. vi ska typ handla pärlor, låter fett töntigt men vi ska ha typ en tjejkväll och pyssla:D haha vet inte om de blir idag eller imorrn.. vi får se, men nu ska jag iaf äta annanas
ciao

vart tog alla vägen?

för bara några dagar sedan jafe jag 99läsare och idag hade jag 5!! vart tog alla vägen..
varför läser ingen mer??

och så var lägenheten klar för inflyttning..

sådär.. fick nycklarna idag så nu kan jag flytta in! YEAH.. men de blir nästa helg.. eftersom mamma och benny är i italien just nu.. dom åkte idag. så jag måste vänta:( men måste till lägenheten imorrn iaf.. måste kolla om jag fått mer post från comhem..

för att hon är så j*vla snygg!!

Sophia Bush är typ en av dom snyggaste..

image141
skulle inte säga nej till att byta liv och utseende med henne..

är så glad över att One Tree Hill har börjat sändas omigen på vardagarna..

like.. EW...!!

detta är fan FÖR kort! detta är inte snyggt! det är inte äns hett!!
det ser fan ur som hon sprungit hemifrån utan byxor!
SKÄRPNING BRITTAN!
för er som inte fatta så är detta Britney Spears!
men dted kunde man nästan gissa! vem annars skulle klä sig såhär!!

image140

recept på SKIT god bönsallad.

dom på mitt jobb har en SKIT god bönsallad på salladsbordet på luncherna. ochjag har typ lärt mig receptet nu så nu äter jag den salladen hemma också.. tänkte iaf vara snäll och dela med mig av den och berätta hur man gör den :)

en burk röda kidneybönor
en burk kikärtor
gullök (kan använda rödlök med..)
olja (inte så himmla mycket. dom ska inte direkt simma.. typ kanske en-tre msk)
lite vinäger (jag änväder rödvins vinäger, och samma som oljan inte mycket alls.. max kanske en msk.)
vegeta (är inte många som har denna kryddan så salt och vitpeppar går bra det med.)
hackad persilja (spelar ingen roll vilken persilja, men jag tycker färskt är klart godast.)
socker (BARA typ en eller två nypor..)

först så häller ni bönorna i en sil och spolar dom med kalltvatten.. och sedan hackar ni lögen i mindre bitar
sen lägger ni det i en skål och blandar ner allt annat.. väldigt enkelt.

går att lägga till och ta bort grejer om ni vill..
jag lovar er, den är assgöd :)

bild komemr imorrn, gjorde salladen idag :)

comhem krångel.

fick lite mer brev till lägenheten idag. yttligare ett brev från comhem och en AVI, mitt modem har kommit.. jag gjorde lite fel när jag beställde bredband och tv.. eftersom min plastpappa sa att jag inte behövde någon digital-tvbox så beställde jag ingen.. och idag så kom ett digital-tvbox kort och när jag ringde till comhem som förövrigt har ett JÄVLA piss kundtjänst, det hade varit lättare om man kom till en riktigperson och inte någon dum svarare som ber än trycka in personnr och postnr och sedan trycka på vart man vill bli kopplad till men iaf när jag väl kom fram till tjejen som svarade så sa hon att jag måste ha en box eftersom jag hade beställt Tv Medium 8-favotiter så hon var snäll och beställde ett sånt till mig :) så nu är det klart.. sen ska jag bara hämta ut och betala det..

face mask.

jag köpte en ansiktsmask på Lindex häromdagen. och idag provade jag den.. känndes lite konstigt när jag smetade på den eftersom det blev alldeles varmt där jag msetade den.. ska snart skölja bort den så då får vi se resaultatet..
image139


sådär. nja inte så mycket skillnad blev det väl inte. står att man ska använda den 2ggr per vecka..så vi får se.. ska köpa en ny imorrn tror jag..

mitt första brev!

när jag och mamma skulle åka och kolla på hur färgen blev i lägenheten såg jag att det kommit ett litet brev.. MITT FÖRSTA! blev super glad.. haha.. det kom iofs från Comhem men vad gör det.. ne nu måste jag käka nått.. ville inte äta på jobbet eftersom det var inte så god mat.. :/


lite bilder på min lägenhet.

här kommer lite efterlängtande bilder på min ny målade lägenhet..
det ända som återstår är att måla om luckorna i köket..
dom är typ ljusgula med bruna kanter(FULA). dom ska iaf bli röda..
men jag blev så jävla nöjd med färgen på vardgasrumet/sovrummet..
det kommer bättre bilder senare, dessa kommer från min mobil.

image138
och meff.. nu ärinte du den ända med bara tre stycken plattor på spisen :)

bara en bild..

image137

jag hitta en bild på datan..

och när jag såg den tänkte jag WTF?! vet inte vart bilden kom ifrån..
men VA FAN HAR DOM GJORT MED LÄPPARNA?!
ser ut som dom käkat nått dom är allergiska mot..
NOT HOT!

image136

White Trash Beautiful.

en som jag verkligen tycker klär sig trashigt fast på ett jävligt snyggt sätt är:

image135
Mary-Kate Olsen

jag diggar hennes stil grymt mycket..
fast ibland ser jag inte skillnad på tvillingarna.. :S

lite sköna låtar..

Sean Kingston - Beautiful Grils
Hilary Duff - Stranger
Kelly Clarkson - Never Again
Timbaland Feat. One Republic - Apologize
Timbaland Feat. Fallout Boy - One & Only
Ciara Feat Missy Elliott - 1,2 Step
Avril Lavigne - When You're Gone
JoJo - Coming For You

kräftskiva och marknadsgodis.

igår blev det inte mycket bloggande. efter jobbet så åkte jag till anneli som hade en liten kräftskiva.. riktigt kul att träffa alla igen. var ass länge sedan man träffade tjejerna :)
och det är ju typ någon sorts mässa i nynäs, tror de är bomässan. och när jag kom hem så dåg jag en stor påse med marknadsgodis på mitt skrivbord.. ÄLSKAR marknads godis.. speciellt sånna där bruna ''fugde'' liknande sakerna som smakar typ nogat eller nått :) ne måste fixa med com hem nu, flyttar snart och har fortfarande inte fixat de:P

Nicole fri efter 82 minuter i fängelse!

VA ÄR DER MED KÄNDISAR!! gör dom nått fel ska dom fan få sammstraff som ''vanliga''människor. tydligen så behandlades hon som andra med liknande dom. men hon fick fan fyra dagars straff kan hon inte bara sitta dom jävla fyra dagarna! snälla!! jag blir så himmla trött på dom!
och Lindsay fick 24timmars fängelsestraff! FAN VART ÄR VÄRLDEN PÅ VÄG!

läs mer på
''Nicole'' och ''Lindsay''

soofiee = brownie

You Are a Brownie
Decadent and intense, you aren't for the weakhearted.
Those who can deal with your strong flavor find out how sweet you really are.
What Dessert Are You Most Like?

jag gillar brownies :D

camp crocs

jag gjorde en liten film av bilder från min vistelse på gotland:)

på bussen hem igår..

igår när jag kommit hem till nynäs och skulle ta bussen hem så satte sig en gammal gubbe brevid mig på bussen, fast de fanns lediga platser. han var lite full tror jag. han var runt 80år och hade tydligen varit professor i musik eller nått liknande. han satt där och prata med mig, eller ja han sjöng och nynnande mest och förklarade musiken då och nu.. haha han va störtskön men ändå lite läskig.. när jag kom hem så fick jag reda på att han tydligen gjort musiken till kungen och drottningens bröllop och hade tydligen varit nånsorts kompositör.. rätt häftigt..


då var man hemma igen..

sådär nu var man hemma från en kort vistelse hos min pappa. träffade även 2 av mina 3 bröder och 5 av mina 6 syskonbarn på pappas sida när jag var där.. min ena bror hade ju fått en liten pojke för lite mer än en vecka sedan. jätte söt och jäätte liten..
ne ska ta nått och käka, är skit hungrig.. skriver sen..

regn och åska.

jag vaknade till att det bara ÖSTE ner regn idag och det bara typ smällde till.. typ den värsta åskan jag hört. och jag ska GÅ till jobbet! KUL!! jag frågade mamma om inte hon kunde skjussa mig, hon sa kanske. så vi får se hur det blir.
jag ska iaf till min pappa idag. så då blir dte INGEN bloggning eftersom hans data blev tagen av åskan,det är inte första gången det händer. de är typ tre eller fyra modem som har rykt för honom pga åskan sen har de typ varit två eller tre datorer som blivit förstörda..men jag iaf hemma igen imorronkväll. kan inte vara hos pappa mycket längre eftersom dom på jobbet behövde mig. kommer inte få någon ledig stund nu för tiden. om jag ska klara mig själv så måste jag jobba varjedag i alla veckor..jag kanske kan ta EN dag ledig kanske varannan vecka eller så men inget mer.. måste fan byta jobb..
ne men nu ska jag iaf fixa mig.. benny skjussar ner mig till jobbet. YIPPIII..
bye bye

So You Think You Can Dance

har börjat följt ''So You Think You Can Dance'' och jag har mina små favvisar.

image134
Pasha och Lacey



men sjävlklart vet jag vem som vinner. skulle gå in på Fox hemsida och ta bilderna på Lacey och Pasha och då vissade dom bild på den som vann.. den dansar bra men jag hade hoppats på någon av mina favvisar..


''shopping'' med emmelie

efter jobbet sprang jag ner till nynäshavsbad och skulle ta det såkallade tåg som skulle gå 15.06. men självklart så var ALLA tåg inställda. JÄVLA SL! så det blev ersättningsbuss som var heeelt försenad när jag väl kom till handen möte emmelie mig vid donken. vi gick och strossade i affärer men ingen av oss köpte något och det är faktist ganska ovanligt. någon av oss brukar alltid ha köpt nått iaf när vi har varit någonstans.. men vi hade kul iaf, vi gick runt och kollade och snacka skit. haha.. sen när vi åkte hem var det självklart ersättingsbuss mellan Ösmo och Nynäs så jag missa min buss hem. men då gick jag till konsum som var den ända affären öppen i nynäs och köpte mig ett par apelsiner, vannilla tea och Veckans Nu! tidning..

jag verkligen hatar SL. dom ska ju fixa nynäsbannan. men ffs jag tycker det var bättre när det gick ersättningsbussar hela tiden som de gjorde för ett tag sen. då var iaf busarna i tid och alla andra bussar rättade sig efter dom! FFS skippa pendeltåget och kör med bussar hela tiden!


paris + big brother = ?

läste nyss på starlounge att Paris Hilton blev erbjuden ca 5 miljoner för att vara med den britiska Bigbrother. hon ska spendera 3 veckor i huset.
det är nästan så att jag vill se det. jag nästan måste se det.. om hon ställer upp vill säja.. men de tror jag faktist hon kommer göra..

shiat..

kollade nyss min statestik på min blogg, hur många som kollar in den.. och igår var det 90st som hade kollat in den! asså shit.. trodde inte det var så många som läste min blogg.. nu känner jag mig lite mer motiverad att skriva lite mer om dagarna.. tack till er som läser min lilla blogg. :D

tv och bredband..

nu när jag snart ska flytta måste jag ju fixa tv och bredband till nya lägenheten. tänkte ha telia i början eftersom det var det billigaste just nu, men när jag var i handen och prata med dom idag upptäckte jag att dom hade inte tv3 med i kanal listan. WTF tänkte jag, det är ju tv3 och kanal5 jag vill ha! så jag tackad nej till telia och så kollade jag in com hem. tror jag faktist ska ta deras grejer. det var lite dyrare men de funkar. så imorrn eller någon dag ringa com hem och prata med dom..
ush det är SÅ mycket man måste fixa innan man flyttar..

jävla hummla.

hatar hummlor. speciellt när jag sover och dom försöker ta sig in i mitt rum.
igår blev det sent på jobbet.. jobbade 13timmar i streck. och dte var inte så faligt. fick stå i baren igen. fett kul. nu var det lite mer att göra iaf. tre flaskor gin, nästan två flaskor vodka och en och en halv flaska bacradi gick åt, sen tog cidern slut, sålde nästan slut på Landsort(ett lokalt öl från nynäshamn.) vi sålde nästan slut på vårat lager.
idag när jag kommer hem blir det städa och ta bort alla personliga saker. fotografen ska ju ta bild imorrn och de får typ inte vara några personliga bilder när det ska vara sånna där bilder. men det är lungt. jag ska ändå röja undan lite och packa ner. ska ju fan flytta snart. så fort jag tagit bilder på mitt nya lilla crib ska jag ta de. måste göra mig iordning nu.

offshore.

i helgen är de sånt där offshore race i nynäs, vid ringvägen. kom på det fär ett tag sen efter att ha suttit ett bra tag och undrat va fan som låter. det låter precis som de e utan för fönstret men det är klart ringvägen ligger bakom träden och lite ner för backen så dom är nästan utanför. fan då komemr de komma extra mycket folk idag på jobbet plus dom 80bröllopsgästerna. ne fan nu måste jag springa klockan ringde, jag måste klä på mig sitter ju fortfarande i pjamas. ciao

bröllop på jobbet.

idag är det bröllop på jobbet. så de blir antagligen en lång dag. så jag kommer antagligen inte blogga så mycket idag. imorrn blir det lite nerpackning och städning efter jobbet, fotografen kommer på måndag och ska fota rumen eftersom vi ska sälja huset. nej nu rinner klockan iväg. måste fixa mig sedan cykla iväg.

Andre's uppdrag

vet inte riktigt om jag berättade att Andre, en av killarna som var med på Gotland gjorde massa uppdrag. läste nyss hans blogg där han skrivit alla sina lyckade uppdrag. asså jag garvar fortfarande. haha.. vissa var bara så jävla klockrena och bra. jag säjer bara en sak, fortsätt med uppdragen Andre.
om ni vill läsa hans blogg och hans uppdrag finns han
här,


höstskor - i want.

såg att izza hade boggat om dessa skor. jag har faktist kollat på sånna skor, fast gröna och mycket billigare än topshop. tänkte köpa mina nästa vecka. men visst är dom tuffa. dom kommer bli ass sköna i höst, vinter tror jag inte det är så himmla bra att ha dom eftersom dom är stickade och dom kommer bli blöta direkt.
ne nu måste jag kolla lite på blocket efter billiga barbord och barstolar som jag ska ha i min lägenhet.
 
image133

projektet misslyckades.

jag ksulle ju göra om ett par jeans till en klänning/kjol med hängslen.. tanken var bra.. men hade jag inte varit så dum och klippt fel så hade det inte blivit misslyckat.men då blev dte plan B men då gjorde jag också felet att inte mäta innan jag börjar sy. så när jag väl skulle testade den långa tubtoppen dom det såg ut som så gick dte inte bra. det tog 15min att få på och gick inte att få av så det blev att jag fick klippa upp den.. nu när jag tänker på de kunde det ha blivit en korsett med snörning men allt blev förstört så det blev papperskorgen med allt.. MEN någon gång när jag får pengar och så efter jag flyttat och allt är bra ekonimiskt ska jag köpa lite tyg och sy mitt projekt.

projekt..

jag hitta ett par gammla jeans som jag aldrig har använt eftersom dom var så höga.. så jag funderade på att göra en typ kjol/klänning.. en såndär som slutar underbröstet och har axelremmar eller hur man ska förklara. så imorrn tror jag att jag ska påbörja mitt projekt..

CSI spelet avklarat.

sådär då var spelet av klarat. om man räknar hur många timmar jag satt så var de typ inte så många faktist.. ska spela om spelet snart eftersom jag fick inte 100% på alla fall.. får amn 100% så får man bonusfall.. fast nu orkar jag faktist inte spela mer.. kanske mer i kväll..

min första riktiga egna lägenhet.

jag skrev på kontraktet idag.. från och med den 1sep. bor jag ensam i en stor etta. känns lite jobbigt när man tänker på att det är ungefär 4000kr man ska betala varje månad.. hyran går på 3000kr sen är det el,telefon,tv och bredband.. de menas att jag får sluta köpa skit och börja bli vuxen. hoppas jag får bra lön av jobbet nu när man blir fast anställd annars måste jag hitta nått nytt.. men men... jag har iaf en lägenhet!!

jag fick mitt spel..

igår fick jag mitt CSI spel som jag pratade om. det var skit kul. lite svårt eftersom man kunde inte få någon direkt hjälp..men jag löste 3 av dom 5 fallen man fick igår..med lite hjälp av en sida från nätet..

igår köpte jag även lite saker:
en söt liten blomma
två par strumpor
ett par trosor
och en tuff kalender.
tänkte ta bild på allt efter jag jobbat idag.

snart får jag ett paket på posten..

jag beställde nämligen ett spel på Ginza, C.S.I./Crime Scene Investigation.
så snart ska dne komma.. 1-4dagar skulle de ta.. så den kommer antagligen idag eller imorrn.. whiie :D

jag hatar verkligen..

..låten Mange Schmidt - Giftig. asså jag verkligen, VERKLIGEN hatar den.. och den andra j*ävla låten han gjorde hatar jag med.. ÅÅH!

fett nice lägenhet.

efter jag och danne hade gymmat idag drog vi och kollade på lägenheten som jag kanske kommer få. fett stor. 40kvm är den. ass nice kök och badrum.. hela lägenheten var fett nice. förutom att det var på botten våningen så dom som gick förbi kunde se rätt in.. men de gör inget.. nu ska jag bara bestämma lite vad jag ska ha för färger och så.. fast det är ju inte säkert att jag kommer få den men jag tror fan jag kommer det.. ville inte flytta först men nu börjar de bli lite spännande..

lägenhet.

nu har jag antagligen fått en lägenhet i nynäshamn. vill egentligen inte flytta hemmifrån, känner mig inte alls redo. men eftersom mamma ska flytta så måste jag.. mamma och benny har gjort så att dom flyttar den 1jan och jag flyttar den 1sep och då bor dom ju ändå här i början så dom flyttar inte direkt när jag flyttat hemmifrån..

big ass family..

fick veta när jag var på gotland att jag åter igen ska bli faster... för 12:e gången..

undrar..

undrar varför dom på gotland inte har ''Rauk-burgers'' haha.. grabbarna frågade nästan alla hamburgarställen, MAX, Donken och lilla grillen vid campingen.. men ingen hade det. men men..


lite bilder från camp crocs..

image140

detta är bara några bilder av dom ca250 bilderna.. mer kommer..


Gotland - Camp Crocs

då ska man försöka berätta lite om min gotlands vistelse då..  vi åkte ju i tisdags kl 07.30 så vi kom fram ungefär 10.45.. vi skulle möta dom andra i gänget som redan var nere där och sedan gå till campingen. FYFAN säjer jag bara.. det var typ 2km att gå med packning.. ush ush ush.. vi kom dit iaf efter om och men och slog upp tältet och sedan käkade vi lite.. första kvällen var lite halv seg. vi satt typ på starnden och drack lite och sen gick vi en promenad.. vi typ träffa as många roliga personer..
andra dagen var väl lite halvseg den med.. vi gjorde inte så mycket då heller.. gick typ till visby och kolla lite och sen handlade vi lite mat jag tror det var då vi grillade första gången.. haha.. dagarna är lite blurriga..
tredje dagen så gick vi på resturang och den sög! seritören var fett dryg och fattade inget.. han plockade av vissa tallrikar innan alla var klara och det är ett big NONO! men men vi skulle ut på munkkällaren men det var 20år där så vi gled runt och hanmade på seaside nere vid hamnen med tvåbrudar som danne och aner raggat upp.. men det komiska med det var att brudarna var såkallade ''Teens'' (en term som grabbarna använde jävligt mycket så fort dom såg en brud som var allt från 12 -20år) dom där brudarna var iaf 15 och 16 år och det var LIITEE grows.. dom satt där med oss iaf och spelade asstuffa och var lite dryga dom med..
nästa dag iaf dag fyra asså så skulle vi gå på gutekällaren och när vi står där i kön på kvällen så kommer dom där brudarna från gårdagen fram till oss och tror vi kan fixa in dom.. like give me a break.. ena bruden hade fan inte börjat gymnasiet.. dom blev lite sura och gick iväg.. på gute var det iaf soft stämming, nackdelarna var att det var så GRYMT mycket folk och att det var ganska dyrt.. en 4:a drink kostade 100:- och dom blandade inte så hemst bra heller.. men men vi hade iaf kul och shakade ass rätt länge.. vi önskade våran låt iaf.. japp våran lilla camp hade en egen låt.. Mims - This is why im hot fast ist för hot så var det crocs.. glömde säja det kanske..  det var nämligen en liten tävling.. man skulle säja ''This is why im crocs'' varje gång man såg ett par crocs aka foppatofflor.. sen hade vi också en litet motto eller vad man ska säja.. haha.. lite vurlgärt och grabbigt.. lät lite konstigt när jag o frannie skrek det.. men det var iaf ''WOO O-O-O kn*lla alla brudar'' haha.. men iaf när vi gick hem från gute så träffade vi på två killar som var rätt så packade.. dom varnade oss för några som gick som medeltidare vi började typ förklara för dom att det var medeltidsveckan och då börja dom säja att vi var jävla 08 och shit.. gurra sa VÄRSTA komentaren som ägde dom.. deom var nämligen typ norrläningar och gurra frågade dom ''när fan norrlandsveckan var'' det kanske inte låter kul men jag kan säja dig det var ass kul.. dom där grabbarna blev så ägda.. sen blev det
den sista dagen dagen vi var tvugna att packa ihop vi skulle ju inte åka förns 00.50 på kvällen men vi var tugna att checka ut campingen innan 11.. vi hade lite tråkigt att komma på vad vi skulle göra så tiden gick.. vi gick lite runt och grabbarna spanade efter ''teens'', vi fikade lite och käkade lite.. vi gick till terminalen vid typ elva och vid tolv checkade in oss och sa hejdå till halva gruppen eftersom dom skulle åka med en senare båt.. på båten så låg vi typ under bordet och slagga och sen vid 04.00 så kom vi hem, äntligen..

I'm back..

sådär ja, nu är jag hemma igen från en helt crazy vecka på gotland. kom hem med båten kl 04.00 imorse och känner mig riktigt trött. annledningen till att jag e uppe och inte sover som en stock är att jag måste jobba. jag hade sakt att jag kunde jobba OM det var kris och ingen annan kunde ch själklart tyckte dom att en helt vanlig söndag är kris så jag var tvungen att jobba, tänkte tinga och sjukanmäla mig men då blev  mamma och benny förbannade och började skrika på mig. men vadå jag vill fan vara utvillad när jag ska jobba för dom klagar på att jag alltid är trött. så jag tänkte ringa och kolla om jag verkligen måste komma ner och jobba.. tänkte skriva lite senare om hur det var och så och det kommer självklart bilder..


bye bye.

image131

så var det snart dags..

imorrn åker jag till gotland dåra.. det menas med att jag komemr nog bara skriva detta inlägg idag. har ganska mycket att göra. ska ner till banken snart och överföra lite pengar sen ska jag städa mitt rum eftersom stoffe ska sova här.. vill inte att han ska kvävas av dammråttor.. haha.. sen tror jag att jag ska sola lite på balkongen också är så jävla blek på mage,rygg och bröstet men benen och armarna är hyffsat ''bruna''.sen ska jag såklart gå igenom packningen änu en gång och kanske byta resväska..  men men jag kanske skriver senare..

''it's like..uhmm.. i think it is called deer..''

haha igår när jag jobbade kom det in två Fransmän eller Italienare nått sånt var dom iaf.. jag skulle försöka förklara våran meny till dom och det gick väl bra tills hjort kom.. hjärnan blev helt tom och de tog ett tag innan jag kom på att de typ hete Deer.. därav rubriken för det var nämligen så jag sa samtidigt som jag satte mina händer på huvudet som horn..haha.. men det blev änusvårare när Gösfile kom på menyn.. jag sa helt enkelt att det var en fisk.. haha.. dom kom faktist tillbaka idag och då fick jag förklara menyn igen.. men denna gång tog dom oxfile medaljonger..

jag är faster igen!

japp det är sant. jag är faster igen, för 11:e gången till utlligare en liten pojke. Grattis brorsan. jag vet inte riktigt vad dne heter än eftersom dom fick den typ 7 imorse och pappa ringde mig när jag sov och berätta.


no wonder our perception of beauty is distorted.

kolla riktigt noga på desa två filmer. kolla extra nog på första hur jävla sjuk det är..





förlåt men jag verkligen ogillar...

..Jesussandaler eller Gladiatorsandaler eller vad dom nu kallas.. dom är säkert jätte sköna men snygga tycker jag att dom inte är.. förlåt till er som har dom men det är bara min åsikt.. :)

image130

jag vet jag tjatar..

.. men jag är så himmla peppad för att åka til gotland och nu e det bara 3dagar kvar.. har lovat emmelie att köpa med mig nått till henne så ska hon göra desamma till mig eftersom hon är i turkiet nu denna veckan.. men nu måste jag spriga iväg och fixa mig innan jag börjar jobba.. ska börja 12 idag eftersom maggan var tvungen att tvätta kläder hemma, haha.. hoppas de inte blir en lång och tråkig dag men det blir troligtvis det pga vädret.. men men..

kanske men bara kanskee..

jag berättade för dom på jobbet om att mamma och benny tänkte flytta till Bettna. dom förstog genast att jag inte ville.. dom erbjöd sig att hjälpa med att jag får jobba där max 75% och att dom kanske tillomed kan fixa en lägenhet.. och kan dom hjälpa mig så kanske jag flyttar hemmifrån snart.. för så fort mamma hörde det började hon planera saker..  men det som var shysst det var om jag nu ska flytta blir de så att jag kommer få ganska mycket saker hemmifrån.. tex som soffan,soffabordet och tvbänken och kanske tillomed deras bokhylla.. men som sakt det är bara KANSKE änsålänge..


jag vill ha..

jag har funderat länge på att köpa egna resväskor som man kan ha när man åke till tex pappa. och nu hittade jag dessa små söta saker på en sida på nätet. så himmla söta, det fanns olika färger men den här var nog den sötaste.. synd bara att det inte går att beställa till sverige..
image129

en typ bag.
en rullväska
och två neccesärer..

varför?!

läste på Starlounge om att både Lindsay Lohan och Paris Hilton vill ha David Beckham. visst han e snyg och kanske lite het men varför försöka stjäla honom från Victoria? Lindsay har tillomed slagit vad om att hon kan charma han i säng och vadet är ''värt'' 350 000 kronor.. asså varför?! varför stjäla någons kille? skulle dom vilja att någon försökte göra samma sak och slog vad om det? that's just fuckes up.

ren slump?

undrar om det är ren slump eller om det är medvetet...?!
image128
ber om ursäkt till er som tar illa upp.. eller liknande..