rekord i dricks.

fick nu i helkgen rekord i dricks. kanske inte om man jämför med dom som jobbar i krogarna i stan men på resturangen jag jobbar på får man inte så mycket.. jag fick iaf ca 850kr på två dagar. så imorrn efter jobbinterjuvn ska jag ta och gå och köpa nya skor.

nått att tänka på när man är på resturang:
om du vill ha notan eller nått annat, gör ALDRIG som många gör: knäppa med fingrarna, ropar och vinkar. det är typ det mäst irriterande som finns. försök få ögonkontakt ist eller någon diskert chest.


maybe..

Melker Andersson som har resturangerna F12,Grill och Resturangen ska öppna en ny resturang i gammla stan.. och jag kanske ska jobba där.. ska dit på månad och prata med en tjej.. hoppas jag får de.. tror faktist denna gång jag kommer få de..

stolt faster.

detta är då två klipp på min brorson. en av mina gullegrisar. han är den äldsta av mina syskonbarn. han är grymt duktig på breakdance för att bara vara 11år.
på den andra klippet så är det han emd blå tröja den andra är hans polare..


 

idag.

jag köpte för några dagar sen nya strumpbyxor på lindex men eftersom dom var försmå så köpte jag nya, emmelie ska köpa dom som var fösmå antagligen.. sen så läste jag ut min bok; Gossip Girl som faktist var bra den med.. helt okej bok. så jag köpte två nya böcker..
image151
den första är Callgirl på Manhattan och den andra är Alla var där.
så nu ska jag sätta på lite tevatten och lägga mig på soffan och läsa. är böckerna bra kommer dom båda antagligen vara slut efterhelgen.

igår.

igår efter vid halv fem tiden ringe jag emmelie och fråga om vi skulle hitta på nått.. hon hade precis slutat din praktik. så hon började gå hem mot mig.. jag mötte henne och sedan gick vi hem till mig.. vi beslutade oss för att kolla på film men eftersom min digitaltv har slutat sända canal+ och dom där så bestämde vi oss för att se en pay-prew-view film genom comhem. jag hade nmligen fått hem två gratis biljetter på de. de fanns typ bara 5filmer som visades just igår så vi bestämde oss för filmen; säg att du älskar mig. riktigt bra för att vara svensk ungdomsfilm, dom brukar vara färsta B-filmerna men dne här var faktist ganska bra.. ganska vulgär i början eftersom tjejen blir våldtagen av två killar och dom är inte så snälla om man säjer så.. men värd att se iaf..

utgång? snälla..

''I'm feeling your vibing
I'm riding high is exotic
And I want you, and I want you here
Pull me closer and closer and
Hold me tight to your body
I wanna feel you, I wanna feel you near''

måste bli utgång i helgen.. är så taggad redan nu..

farsta.

emmelie och jag åkte till farsta idag, skulle kolla på skopunkten efter ett par stövlar men dom jag kollat på passa inte alls mig.. så vi gick runt lite.. köpte iaf två tuffa tröjor på Gina, en stor svart mössa på H&M och ramar samt en badrumsgrej på Laugerhaus.
jag och emmelie gick även in på Ooups, en lite mer vuxenaffär om ni fattar vad jag menar.. hehe.. de fanns allti ifrån leksaker,till oljor till böcker.. jag passade på nu när jag ändå hade pengar och köpa mig en leksak.. väldig söt rosa sak.. ;) och den kostade bara 179:- de blir ett återbesök nästa månad när emmelie och jag fått lön.. emmelie ska kanske köpa lite massageoljor..


börjar tröttna..

börjar tröttna på nynäsbostäder. jag ringde för typ en vecka sen och sa att en av mina tre plattor var trasiga, den är sprucken.. dom sa att dom skulle skicka någon.. de kom ingen.. två dagar senare ringer de en och säjer att han ska åka hem till mig men jag var inte hemma då.. två dagar efter de ringer en kille och säjer att han kommer halv tre dagen efter kommer han? NEJ! han ringde två dagar senare och bad om ursäkt och fråga om de var lungt att han kom halv tio idag.. visst sa jag.. egentligen ville jag sova men men.. tror ni han har kommit? NEJ! lixom man börjar bli tröt på detta.

tack för ni gav mig en nyckel som funka?!

idag är jag arg. skulle efterjobbet tvätta alla mina kläder.. har ju fan inga att ha på mig.. och när jag gick med hela min tvätthög till tvättstugan kunde jag inte komma in. tvättstugan ligger i ett annat hus och mina nyklar funkade tydligen inte.. fan va sur jag blev. mamma fick gå och knacka på en av dom i huset och fråga hur man kommer in men dom visste inte.. blev skit arg.. måste fan åka och köpa mjölk med!! piss..


bloggtorka.

har inte skrivit så himmla mycket på sistone.. har varit helt slut.. eftersom jag jobbar VARJE dag! och då blir an lätt trött och helt mörbultad..
idag ska jag iaf tvätta för första gången i min tvättstuga.. asså jag hr tvättat förut men inte i dee tvättstugen, jag är inte direkt som sanjen som är 20år och ALDRIG tvättat eller diskat i hela sitt liv..
imorron blir det iaf iväg till handen efterjobbet.. ska träffa emmelie sen ska vi iväg till farsta och shoppa.. ska bli asskul för jag har inte varit ifrån nynäs på typ år och dagar känns de som..
ne nu måste jagiaf fixa lite kläder, har ju fan inget att ha på mig till jobbet förutom en skjorta. så jag måste fan leta fram ett par brallor..

den lilla a-holet!

min 'one big love' har tydligen åkt en resa, JORDENRUNT på drygt ett år eller nått..  fan va kul att han INTE hör av sig och säjer det.. han som ALLTID skickade 2-3mess till mig i veckan och frågade om jag skulle till almunge..
fan för dig johan..  men men ha de så trevligt.


böcker.

de börjar bli tråkigt nu på hösten på jobbet.. speciellt på helgerna.. de komme rnästan ingen och man har inget att göra än att bara sitta och stirra in i väggen.. så jag letade efter några bra böcker på bokus.se. hittade två börckr som jag genast ville ha.. men dom fanns inte i pocket och det är det jag vill ha.. ska ju iväg med emmelie på tisdag till farsta och handla så då ska jag gå till bokaffären och kolla om dom har dom två böckerna. jag tycker mest om sånna där böcker som e baserat på en verklig händelse och det ska inte vara något ''fjant'' grej.. utan mer om mord,misshandel mm.. en perfekt typ av dom är pojken som kallades det böckerna.. har läst nästa alla och jag kan säja att dom böckerna läste jag ut efter bara några timmar efter jag hade köpt dom.. och dom böckerna jag är efter nu är David Pelzer's (författaren till pojken som kallades det) bror som även han har skrivit två böcker. eftersom han blev misshandlad och mammans nästa offer efter att hans bror,David blivit borttagen från mamman. så jag hoppas att dom finns som pocket.. annars får jag låna dom på bibblan..

till er som inte har läst Pojken som kallades det, GÖR DET. den är så värd att läsa.

skönhetsmässa.

emmelie ringde mig förra veckan och fråga om jag ville med till någon sorts skönhetsmässa i folkets hus i nynäs som skulle vara idag då.. jag tyckte de verkade som en asskul grej så jag tackade ja. när emmelie ringde idag och påminde mig kom jag på att jag totalt glömt det så jag hoppade på cykeln och cyklade och möte henne.. vi kom till folketshus och vi såg ut som ett par irriga höns.. vi viste inte art vi skulle.. vi fick iaf höra av en kille som jobbade där att mässan var inställd.. efterosm de var för få som hade anmält sig.. bajs tänkte jag och emmelie och gick ner en trappa och kollade på en pärlbutik som fanns där nere i källaren samt en loppis och en seconhand väskbutik som jag faktist hittad en väska förut, som jag var dum nog att inte köpa.. vi köpte iaf lite pärlor och band.. när jag kom hem sen satte jag mig i soffan och började fixa med mina pärlor.. det var faktist askul och jag ska nog köpa mer pärlor.. det skulle bli ett armband men det kan användas som ett halsband med.. men jag komemr nog använda den som ett armband.. bild på den kommer imorrn.. orkar inte ladda upp bilderna på datan just nu..

OPS! säj inget till comhem..

jag har ju som många vet suttit och klagat rätt mycket på comhem och mitt modem.. fick ett nytt igår och va tror ni händer efter en timme? om inte samma sak som de gjorde förut.. min anslutning till nätverket var borta.. jagh blev typ skitsur och ringdemin kära datanörd till bror.. han försökte komma på vad som kunde vara felet.. vi provade lite grejer och sedan skulle jag testa om de gick igen.. efter en timme igen blev de samma sak så arg som jag var ringde jag han igen.. han sa lite gerejer jag skulle göra så skulle vi höras dagenheter,idag asså ifall att de inte funkade.. och självklart funkar de inte felfritt idag heller.. kan typ bara sitta en timme max två timmar innan jag blir utloggad. så nu pratade jag me han igen.. han hjälpa mig lite mer och nu ska vi se hur de går..  han skulle iaf ringa när han hitta några nya drivrutiner till min data..

det är fan bra att ha bröder.. min ena bror är som sakt datanörd/elektriker, min andra bror är bilmekaniker och min tredje är snickare och det är dom på min pappas sida asså.. så dom tvåbröderna på mammas sida är inte medräknade för dom kan man inte ringa om man har något speciellt problem..

men iaf, säj inget till comhem att deras första modem dom skickade till mig funkade.. för då lär jag ju få betala den andra som kom nu.. :)

nytt modem och nya jeans.

sådär.. då var mitt nya modem installerat och klart.. fick sitta i en telefonkö till comhem i typ 20min så dom kunde fixa så de skulle funka.. men nu funkar det iaf..
när jag skulle cykla och hämta modemet på skottens livs så cyklade jag en stor omväg och åkte till centrum. behövde nya jeans.. hittade skitsnygga jeans på lilla veromoda/vila butiken i nynäs. men storlekarna var konstiga.. dom som var assnygga testade jag och jag kunde inte äns ha den största storleken.. lixom så mycket har jag inte gått upp i vikt.. gick iaf till lindex och hitta ett par liknande, fast me mindre snyggare fickor där bak.. de var nämligen fickorna som var tuffa på dom på veromoda. men dom på lindex var skönare.. köpte även ett par strumpbyxor och en lotion..
känns iaf skönt att ha internet som funkar iaf..  ne funtar på att städa.. lägenhten ser ut som värsta bombnerslaget..

United Flight 93

bara för några dagar sen var det 11/9 och alla vet ju vad som hände då 2001.. kollade på canal+ film och såg en riktigt bra och sorglig film, Flight 93  och igår såg jag en film som handlade om exakt samma sak, United 93. det handlade om planet "United Flight 93" som 11/9-01 var ett av dom kapade planen men detta plan nåde aldrig sitt mål tack vare dom passagerarna som tog mod till sig att försöka övermanna terroristerna och försöka så planet att landa så alla kunde klara sig.. men ingen gjorde det..
det sorgligaste var nog när man såg folket ringa hem rill familjen och förklara att dom skulle antagligen dö.. jag grät hela tiden.. så sorgligt när det var en ungtjej i min ålder ringde sin mamma och sa ''jag ringer för att ta farväl..''

men tack vare dom så åkte inte planet in i sitt mål som antagligen var vitahuset. dom offrade sig..

båda dom här filmerna är värda att se och jag rekomenderar dom varmt.. Flight 93 och United 93
image150

min första hya betald.

sådär ja.. efter mycket om och men så fick jag till det iaf.. min första hyra är betald.. eller igentligen inte min första eftersom mamma betalade den första.. men känns både skönt och jobbigt att börja betala allt själv och så..
var iväg och handlade förut också... där rök 300kr IGEN.. har typ lagt ut typ 900kr bara på mat de här tio dagarna jag bott här.. men mycket är sånna där saker man har användning till mycket.. typ som socker,mjöl,kryddor,toapapper,ris och pasta.. så jag har iaf mat för typ en månad nu.. ne nu ska jag värma maten jag fick från jobbet, fransk pannbiff med getost och stekt potatis.. ska igentligen vara madeirasås till men de ville jag inte ha.. tog lite tzasiki ist..

jag gillar min dingitaltvbox.

jag har kanaler jag inte har beställt och jag älskar dom..  älskar canahl + mix, film1,film2 och film3.. jag har typ sett filmer jag älskat flera gånger.. typ som sincity.. jag gillar den filmen assmycket.. och nu kan jag se den typ varje dag.. samma sak med en geishas memoarer har inte riktigt hunnit sett slutet men dne går hela tiden så jag kan se den.. såg tillomed att brok back moutin kommer sändas... dne måste jag se.. har inte sett den samma sak gäller kalle och chokladfabriken.. den vill jag också se.. men någon film jag VERKLIGEN gillar är MR & MRS SMITH. dne går hela tiden den med jag älskar de.. fast comhem ligger fortfarande lite på minuslistan pga bredbandet.. men dom ska skicka nytt modem så de e lungt..

min gudson är skitsöt och skitsmart.

efterjobbet sparng jag hem till mamma.. min bror och hans fru och underbara son, min gudson var där.. dom skulle åka vid halv åtta och jag blutade sju såjag ville verkligen hinna se dom innan dom åkte.. min gudson ska fylla två år i vinster och jag måste säja, han e typ dne sötsaste och smartaste ungen i den åldern jag träffat.. och jag har träffat många eftersom jag har bara elva syskonbarn.. sist jag träffade honom hade han precis lärt sig gå.. nu kan han prata och han visste tillomed vem jag var.. han pratade skitbra.. han kunde räkna till 10, sjunga imsevimse, bäbä vita lamm,blinka lilla stjärna, någon ketchuplåt och någon till låt jag inte vet va den heter som iaf handlade om någon som var tjock och hade svansen på ett släp bakombilen.. asså jag o mamma satt typ med hakan nere vid knäna.. ungen är inte äns två och kan sjunga och räkna.. han kunde tillomed några färger.. han e skitsmart.. och så himmla gullig.. kommer bli värsta tjejtjusaren..

de hjälper att klaga skitmycket.

jag skickade ju ett klago mail till comhem igår.. idag ringde dom upp och sa att jag får ett HELT och NYTT modem.  yes.. de hjälper att tajata och klaga. hade man inte gjorde de hade dom inte gjort nått alls säkert..
vet inte riktigt vad jag ska göra.. börjar 11 och jag ska gå härifrån typ om en timme och jag är helt klar! tack vare comhem som ringde och väckte mig.. tror jag ska gå och käka frukost iaf.. kanske glor på en film.. men men skriver senare.. byebye

jag hatar comhem.

mitt internet funkar fortfarande inte som det ska. jag skickade ett mail till dom idag.. eftersom jag inte pallar lägga ut 100kr igen på telefonräkningen på mobilen. jag bad dom att skicka hit någon jävel och kolla vad som var felet.. och nej använde inte ordet jävel till dom.. ska iaf ringa min kära bror som är datanörd4life och se vad han säjer.. om inte han vet vad som är problemet så får jag ringa comhem igen och vet inte dom byter jag fan bolag! jag tänkte faktist be dom ge tillbaka mina pengar som jag betela räkningen på. tänker inte betala någonting som inte funkar.. de var ju en kille från comhem som ringde upp mig igår efter jag hade pratat med dne första killen.. han sa iaf att de kunde ju inte vara modemet som var felet eftersom de funkade att gå ut på internet efter att starta om datan.. MEN HALLO min data funkade fan SKIT PERFEKT innan jag hade comhem.. varför skulle de vara min data då? tur att man inte är binden på bredbandet som jag är på tvn. två jävla år är jag binden till comhem på tv.. ääh nu måste jag skicka iväg detta inlägg innan internet lägger av som det råka göra flera gånger jag ska blogga nu.. ska sova sen också..

pissliv.

råkade hamna i lite tjaft med mamam förut när dom var här.. hon ville inte hjälpa mig längre efter denna hyran sa hon.. och då sa jag att hon kunde lika gärna skita i att betala den då.. fan jag ångrar de. fan va pissigt mitt liv är igentligen. har fan inget fast jobb får KNAPT ut 6000kr i månaden oh av dom ska 3000til hyra, 400kr till tv och bredband, sen kommer elen, försäkring och mat! så jag komemr inte kunna göra nått. inga kläder ingen utekväll.. fan..kanske får henne att ändra sig imorrn när vi ska till handen.. fan behöver nya skor.. pappa får nig hjälpa mig sen i december och januari med hyran..


jävla comhem!

ringde comhem från min mobil idag för att kolla om dom visste vad som felet var med mitt modem. typ alla mina pengar gick åt.. hade 130kr på mobilen när jag hade lagt på hade jag 22kr.. sen viste dom inte var felet var, killen försökte förkalra vad jag skulle göra genom telefonen men inget han sa funkade.. sen sa han att han skulle skicka några som skulle komma hit o kolla.. INGEN HAR KOMMIT. en annan kilel ringde iofs men han frågade bara samma sak som den andra killen.. och nu måste jag ringa upp dom igen när jag blir offline igen.. och då ska jag fan säja åt dom att komma hit.. ist för att sitta och slösa mina pengar med att försöka förkalra någor skit som inte funkar..

min walk-in closet.

image149

sådär. lite bilder på min lilla walk-in som inte kom med sist jag tog bilder på lägenheten.. nu har jag iaf städat där inne.. förut var det som värsta skäphörnan..  men nu är jag nöjd iaf.. lite som ska ändras.. har alla mina assesoarer där inne.. och jag satte upp en liten lina som jag har armband på.. och sen satte jag häftstift på en planka på väggen som jag har som halsbandshållare.. smart va.. haha.. sne tog jag även bort skoyllan från hallen och satte den där inne.. den passade bättre in där och den behövdes där med..

lite nytt

köpte igår två påslakanset på hemtex. dom var asbilliga 149kr/st.. och när jag såg dom tänkte jag direkt hur bra dom skulle passa in i min lägenhet.. xakt samma färger nästan.. och idag, till min förvåning kom mamma och benny tillbaka till mig efter att ha släppt av mig några timmar tidigare och jag ser att dom har nått i bilen.. de va en micro till mig.. jag blev bara liiiiteee besviken att den inte var röd eftersom jag vill ha det mesta maskiner i rött.. har ju lixom OBH nordica Chili i de mesta..men den var ändå snygg.. den var silvrig så den va snygg.. tur att dne inte var vit iaf..
image148
Ursäkta för den missfärgade sänglakanet under mina påslakanset, mamma misstvätatde lite:P



några bilder på min lägenhet.

många som jag har fattat det vill nog se hur min lägenhet blev. nu är det lite möblerat.. fortfarande lite som ska fixas, som tex min säng(har inte orkat bäddat) och min lilla walkin closet.. men här är iaf lite bilder:
image147

sitter hos mammi.

så nu sitter jag på mammis data. är här och hälsar på.. det är så ruggit ensamt i min lägenhet..
och ja, ni ska få se bilder på hur allting blev, måste bara ha orken till att fota och fixa.. men det kommer någon gång nästa vecka. ne nu måste jag vara social mot min kära mammi.

test.

Hitta denna hos sandra.

JAG HAR..
[x] mamma
[x] pappa
[x] styvmamma
[x] styvpappa
[x] styvsyskon
[x] bror
[x] syster
[x] bror/systerson
[x] bror/systerdotter
[x] mobiltelefon
[x] eget badrum
[x] eget rum
[ ] swimmingpool
[ ] gästrum
[x] dator
[x] TV

TOTALT: 14

[x] större säng än normalt
[x] mer än 4 par skor
[x] solglasögon
[x] klocka
[x] mp3spelare/ipod
[ ] ett fungerande PS2
[ ] nintendo wii
[ ] xbox som funkar
[x] nintendo 64 som funkar
[ ] gameboy advance
[ ] gamecube
[ ] nintendo ds

TOTALT: 6

[ ] pokerbord
[ ] basketkorg
[ ] hockeyspel
[ ] biljardbord
[x] fotboll
[ ] nattduksbord
[x] stereo på rummet
[x] cd spelare
[ ] något klädesplagg från Abercrombie & Fitch eller Hollister/AE
[ ] dina föräldrar har gett dig lov till kreditkort/atm kort

TOTALT: 3

[x] jobb/sommar jobb
[x] shoppar minst en gång i veckan
[ ] har dyr parfym/cologne
[x] AIM/MSN
[x] kamera/videokamera
[x] telefon

TOTALT: 5

[ ] skoter/motorcykel/bil/fyrhjuling
[ ] gitarr/trummor/basgitarr
[ ] piano/keyboard
[ ] något annat instrument
[x] varit på en kryssning
[x] rest utomlands
[ ] haft en personlig tränare
[ ] dyra smycken
[x] träffat en kändis

TOTALT: 3

[x] platt/locktång
[ ] varit i en slagbur, som är till för baseball
[x] har 1000 spänn på dig just nu
[x] kreditkort, debetkort eller bankkort
[x] rest i europa
[ ] varit i asien
[ ] varit i australien
[ ] varit i afrika
[ ] varit i sydamerika

TOTALT: 4

[x] föräldrarna har bil
[ ] jet ski/båt
[ ] husbil/husvagn
[ ] jag har en bil

TOTALT: 1

[x] hemmagjord mat nästan varje dag
[ ] suttit i en limo
[ ] suttit i en helikopter
[ ] äger en videokamera
[ ] egen laptop
[x] egen dator

TOTALT: 2

TOTAL SUMMA: 38
1-23 = ghetto-kid
24-33 = vanlig
34-40 bortskämd brat
41+= uppeklassens snobb


ÖHM! jag blev bortskämdbrat! öhm.. jag är inte så bortskämd.. detta test sög!

i min nya lägenhet..

internet har kronglat som fan men nu verkar det börja funka.. annars är väl allt bra i lägenheten.. är jävligt ensamt men det blir man väl van vid. skönt är det iaf att mama och benny inte flyttar förns den 1december. hade dom flyttat samtidigt som jag hade jag inte klarat mig. började gråta när mamma skulle åka hem när hon hade släppt av mig hemma.. det bara kom lixom.. hon förstår att det är jobbigt just nu och hon förklara att hon kommer hjälpa mig så mtk hon kan med lägenheten och hyran och så.. och det vet jag att pappa också kommer kunna göra.. synd bara att jag inte kommer träffa han så mycket.. det är så jävla lång väg från nynäs till almunge och jag får INGA lediga dagar från jobbet.. måste skaffa mig ett riktigt jobb där man får typ 2dagar ledighet. ush börjar bli lite trött, ska till mitt kära *NOT* jobb imorrn och jobba.. ush. kommer typ vara dött precis som det var idag.. fast jag ska nog kolla lite på tv innan jag ska sova.. måste ju passa på nu när man har några gratiskanaler man får testa och se på.. vetefan om de kostar elelr nått men jag har inte beställt det iaf.. och komemr det en räkning ska dom fan få ett argt telefonsamtal. försöker skriva mer imorrn.. byebye

dags att bli vuxen..

idag har vi flyttat allt från mitt rum och det till min lägenhet.. nästan allt är upp packat men det är bara några kartonger och sen är det sakerna till bokhyllan som ska fixas. bredbandet och digitalboxen är installerade. nätet har krånglat lite, fortsätter de ska jag fan ringa upp Comhem och klaga! det är lixom bra i 15min typ sne blir man offline och måste starta om datan.. men men.. måste börja tänkte på el och sånt nu också. har gått och släckt lampor hela dagen.. haha.. fan man blir ju lite snål nu jue när man måste betala allt själv.. men jag ska fixa lite mer nu sen blir de sova, ska jobba imorrn.. har ingen större lust men jag måste..

idag är de stora dagen.

idag är det sne STORA dagen! jag flyyttaaar!! whaaa.. pirrar i hela min kropp.. ska bara fixa mig och sånt sen ska jag masa mig iväg till lägenheten.. måste packa upp grejerna från ikea som jag köpte igår. är så himmla nöjd med allt.. förutom köksluckorna! dom är bajs fula! men dom ska bli röda såfort benny har tid och ta dom till Fredrik.
just det, jag vet inte hur det blir med internet på det nya stället, så vi får se om jag bloggar mer ikväll.. eller inte..
ne nu ska jag fixa mig.. byebye.

min lilla spybag.

när mamma kom hem från Italien så fick jag förutom vit toblerone en väska, en sån jag önskat mig.. en Fendi Spybag! en svart desutom.. älskar den.. den är fake men det gööör inget.. den är snygg ändå..

image145

Paris Hilton verkar vilja ha ALLA killar?!

läste på Starlounge om att Vanessa Hudgens skulle se upp eftersom Paris Hilton var ute efter hennes pojkvän, Zac Efron. jag fattar inte varför Paris inte bara kan låta bli killar som är tillsamamsn med någon. det är ju typ det en av grejerna tjejer hatar mest, när någon tjej försöker ta ens kille. tänker bara på den där frasen man fick höra i skolan när man var liten; ''Behandla andra som du vill bli behandlad själv..''

i love ikea.

efterjobbet så åkte jag, mamma och benny till ikea. skulle egentligen dit imorrn men vi åkte dit idag ist.. de skulle bli för stressigt imorrn eftersom jag ska flytta imorrn.. jag handlade det jag hade skivit upp PLUS 1000grejer till.. jag hade ränkat ut att allt skulle gå på ca 1200kr men det blev 1950kr eller ja 1850kr. köpte värmeljus till jobbet för 100kr. men de sved iaf i plånboken.. men nu har jag iaf allt.. tallrikar,glas,bestik,stekpannor,kastruller,databord med mera..

HELL YEAH! JEFFERY VANN!

YEEEESS... min favo vann.. jag visste det! I KNOW IT!! jag blev lite rädd att han skulle bli diskad eftersom Lauren typ anklade honom för att hyrt folk eller nått sånt för att göra hans kläder, men IN HER FACE!
han är fan en värdig vinnare, love him!!

gimme gimme gimme more..


har fått brittans nya låt gimme more på hjärnan..
den är faktist bra..

Project runway FINAL!

ne nu ska jag sätta mig framför tvn, vira in mig i mitt dunntäcke, dricka mitt vanilla te och se på Project. har följt det från början och har gjort det ända sen serien började från första början.. jag tycker alla 4(!) finalisterna är duktiga men min favorit bland favoriterna är fan  Jeffrey, rockiga killen. HAN ÄR SÅ JÄVLA TUFF OCH ROCKIG!
ne nu måste jag se va som händer.. vill inte missa nått..

servera kungen!

image144
steff hade ringt mig idag så jag jag ringde upp henne för att fråga vad hon hade på hjärtat.. hon sa att det för typ för sent men hon hade tänkt fråga om jag ville hjälpa och servera kungen..
Danne, en av mina polare från klassen jobbar som servitör på Berns och dom skulle tydligen ha någon stor fest på festvåningen och dit skulle kungen komma.. danne behövde iaf två stycken som skulle hjälpa och då ringe han steff och hon ringde mig.. men hon kom inte från jobbet och jag kunde inte åka hem och hämta mina serveringskläder eftersom det var visning.. men det hade fan varit kul..
lixom KUNGEN!! fan att de inte blev nått..
jag skulle ju fan slå emmelie med hästlänger.. haha, när hon jobbade i sommras typ som blommplantör elelr va de nu kallas så planterade hon iaf blommar vid Prinsens hus och hon tillomed prata med honom, elelr ja han fråga om det var okej om han ställde bilen framför någonting.. haha.. hon va så himmla gullig, skit stolt över att ha träffat prinsen och hjon tog tillomed bild på hans bil, hon vågade inte ta bild på han:P haha

packa och skruva ner hyllor..

idag blir de mer packning.. ska även skruva ner hyllorna.. undrar hur det ska gå.. haha.. jag och borrmaskinen går inte bra ihop.. så vi får se hur det går.. skrive rmera sen..


 jo de gick väl rätt bra.. förutom att jag råka skruva åt fel håll.. haha.. ist för att skruva ut skruven skruva jag in den.. men jag fixade det:P men mina svara hyllor hade typ fastnat i tapeten.. fett weird.. så nu e de typ värsta märkena i tapeterna efter mina två hyllor.. jävla hyllor.. men men, får hopas att nästa familj som ska bo här ska tapetsera om:P

hittade nått man inte vill hitta..

jag tänkte packa ner lite grejer,efter som jag flyttar ju ändå nu på fredag typ.. så jag började packa och märkte sedan att jag behövde tejp.. så jag gick in i mammas o bennys lilla datarum för att leta efter tejp.. benny har alltid tejp så jag kollade i hans ena låda.. jag rotade inte och jag snokade inte.. jag letade faktist bara efter tejp! jag hittade nått som man kanske inte vill hitta.. jag hitta typ 3-4st kartor med piller så jag blev typ nyfiken på vad det var.. jag vände på dom och såg att de stog VIAGRA! jag typ kasta iväg kartan och fick plötligt upp bilder! och dom är inte trevliga eftersom jag råkade komma hem när dom höll på.. så nu fick jag upp dom bilderna igen! USH..


lite nytt på bloggen..

blev lite trött på min header och min bakgdrundsfärg.. så jag gjorde om.. blev inte riktigt nöjd men headern, ska fixa lite med den..  tog dne bär bara för den passa in mer.. den andra passa inte in så bra..  den brun/beiga och den lila färgen är ungefär dom färgerna jag har i min lägenhet.. ass snyggaa:)

Paris Hilton In Jail (SIMS 2)

hitta detta lilla roliga klipp på Youtube. haha.. Värt att se!!

blomser dekoration

jag och emmelie hade en liten tjejkväll idag.. möte upp henne vid konsum.. och där köpte vi en varsin buket med blommor,en oasis var och två krukor var.. sne gick vid hem till emmelie.. på vägen snodde vi lite blad och blommor som vi hittade:P haha.. och sen när vi kom hem till henne så satte vi oss och gjorde våra blomster arragemang..(ursäkta stavningen, svårt ord..) den första jag gjorde blev lite cp. det blir alltid mina första för att då vet jag inte hur jag ska göra.. sen den andra blev SKIT snygg.. emmelies andra blev en liknande som också den var skit snygg.. sen efter de satt vi och snacka och drack lite vin.. haha.. just de, emmelie hade ingen vinöppnare.. de kom hon på när vi skulle öppna vinet.. så vi försökte öppna med skruv och skruvmejsel.. de gick inte bra!! så vi tog beslutet att köra ner korken i vinflaskan.. det gick rätt bra.. vinet smakade inte kork iaf! sen när klockan blev runt 12 så skulle jag ta mina blommor och cykla hem.. självklart började det regna.. så jag fick cykla och försöka hålla i påsarna som var på blommorna så dom inte skulle förstöras.. det gick bra, blomorna höll.. och helt plötsliget när jag går upp för baken nästan vid mig så ser jag nått som ser ut som en katt i busken.. jag saktar in för att se vad det är.. dte var en grävlig.. jag har aldrig sett en levande och jag har hört att dom bits så jag hoppade över till andra sidan på cykeln och går ass sakta då ser den mig och springer.. och jag hoppar på cykeln och cyklar gärnet.. ville inte bli biten.. och när jag kommer hem och låser upp dörren så skulle jag lyfta ur påsarna med blommorna DÅ går ena påsen sönder och blomman rasa ner i cykelkorgen.. FAN va tur jag har! för dte var nämligen den snyggaste av dom.. hade dne gått sönder hade jag blivit ledsen, men den klarade sig.. det var bara stenarna som rammlade av.. ska ta bild på som imorrn.. för nu ska jag saktist sova.. är skit trött..
så ha de bra och sov gott..



har märkt att jag alltid har två punkter istället för en när jag avslutar en menig.. förlåt till er som ogillar det.. haha kan inte råför det..

panik städning.

imorron är det visning på vårat radhus. så nu måste jag panik städa.. mamma och benny åkte ju till italien i torsdags så dom överlämnade städningen till mig.. då nu måste jag srpinga runt och plocka saker. får ju inte vara nått direkt personligt frame.. jag har iaf städat mitt rum och köket, diskmaskinen får jag plocka ut när dne väl e klar.. måste ta bort tvätten med.. men jag tänkte göra lite imorrn också inna jag åker till jobbet.. ska börja 13 ist för 12. så jag har iaf lite tid på mig.. visningen börjar inte förns 14.. ne ska fixa lite till sen ska jag iväg till emmelie och ha tjejkväll..