en Djävullsk romans.

funtar på att lägga mig och kolla på En Djävulsk Romans(Cruel Intentions). var skit länge sen man såg den.. såg ett klipp på youtube från den nyss. hoppas jag har den inspelad på band fortfarande.. :)

utmaning - favoriter just nu.

hade tråkigt så jag tänkte göra en liten utmaning/lista.
vilka är dina favorit låtar just nu?

detta är iaf mina:

Neverstore - Stay Forever
Kelly Clarkson - Never Again
Jojo - Coming 4 You
Akon - Don't Matter

kelly clarkson - never again

Never again will I hear you
Never again will I miss you
Never again will I fall to you
Never again will I kiss you
Never again will I want to
Never again will I love you
Never!

så jävla skön låt! älskar den!

jobb kanske på G.

min polare Alex kanske akn fixa ett jobb åt mig på hennes jobb :) fett nice. ska dit på torsdag och snacka med hennes chef. äntligen får jag sluta mammas tjat om att skaffa jobb :)

min morron.

igår var jag hos jennie. vi hade faktist skit kul, vi drack lite. det var roligt att träffa kompisarna som man inte sett sen studenten. det blev ganska sent. skulle igentligen sova där men jag kunde inte somna så jag tänkte att ja skulle ta första tåget hem och den gick 05.48 från haninge. jag gick från jennie typ 04.50. jag mådde lite dåligt så jag tänkte ja skulle ta en promenad. jag gick till handenventrum och tog bussen till vh för att sedan ta tåget. fick vänta typ skit länge på tåget eftersom den var 20min försenad. den blev änumer försenad i tungelsta och självklart så gick tåget bara till ösmo så man fick ta buss från ösmo till nynäs. men bussen kom inte. så jag fick stå och vänta på 858 som fick 06.40. så jag kom till nynäs 07.00 och han precis med min buss hem till sandhamn. så jag var äntligen hemma ungefär 07.15 och somnade typ 07.30.. jag tänkte faktist vara vaken änu längre. men jag orkade inte

ta tre belata 99:-

jag brukar då och då kolla på Lindex och kolla lite på underkläder. dom har en sån där grej ''ta tre betala 99'' grej.. skit bra grej faktist.. gjorde ju det för bara några dagar sedan. jag funderar på att köpa mer trosor nu igen. såg att dom hade fått in tre par trosor jag verkliigen älskar mönstret på.. alla andra färger som dom haft tidigare.. svart, röd, blå, grå, gul, rosa.. så nu när grön, orange/persiko och vit har kommit vill jag ha dom med..  svårt val :/
image104

namsdag.

idag har Leo namsdag. och då tänker jag gratta mig själv.. jag heter nämligen Leo i efternamn! :)

CSI - Training camp.

jag ääääälskar CSI! och jag brukar ofta kolla in kanal5.se och se om nya spel har kommit. och nu tänkte jag att ja skulle spela om ett jag klarade för länge sen.. jag hitta dom ledtrådarna som fanns i början och hade bara offrets flickvän som misstänkt.. men hon leder ingenstans.. och alla ledtrådar leder ingenstans heller. jag vet ungefär vem som dödade honom och vet att dne ska gå och lösa men jag hittar inga mer misstänkta!! lixom alla fingeravtryck finns inte i databasen och sånt.. USH! ja kommer sitta hela natten lång me de här..
funderar på att köpa CSI spelen också.. de e kul att lösa sånna här fall :D

men om nååågon där ute vet ungefär hur man kommer vidare i fallet 'DOLD TRAFIK' på kanal5.se
hjääälp miig!

Pussycat Doll: The Search for the Next Doll

jag vet vem som vinner hela skiten. inte min favorit men hon är rätt så bra.. min favorit är melissa S och efter henne är Melissa R. tänker inte skriva vem som vann.
dom som vill veta kan skriva till mig :)

image103

tjat,tjat och ännu mer tjat.

ush. mamma bara tjatar om att jag måste betala hemma och måste skaffa ett bra betalt jobb och massa shit! asså förlåt mig omjga kollar någon gång ibland om jag hittar nått intressant.. jag vill ju inte ta ett jobb som jag inte tycker är kul och som jag inte alls trivs med.. men jag hitta två typ intressanta jobb på arbetsförmedligens hemsida så jag skickade ett brev till dom två. så nu får vi se hur de blir.. ush.. allt handlar ju om min mamma och hur hon ska ha pengar.. och hon bara klagar på mig för att jag handlar förmycket?! OJ, förlåt mig att jag köpte en ny tröja.. förlåt att jag köpte trosor och strumpor också.. som att hon inte slösar pengar på svenskaspel när hon sitter och spelar bingo hema dagarna.. samma ska gäller benny som klagar över sin pension!


missat avsnittet tvågånger!!

jag missade ''marissa dör''avsnittet av OC när de visades första gången. nu har dom ju börja sända om serien och då tänkte jag 'japp nu kan jag se det..' självklart missade jag det igen.. kollade på OC nyss och insåg att de var det första avsnittet på den sista säsongen.. SÅ HIMMLA TYPISKT! jag har redan sett när hon dör men jag vill lixom se heeeelaa.. :(

gårdagens och dagens shopping.

Gårdagens:
en vit luvtröja med Cherry tryck på luvan och små körsbär - cubus rea 114:-
guld armband med en söt liten döskalle - H&M Divided 29.50:-
3stycken 3pack knästrumpyxor - H&M 19.50:-/st
neongult diadem - H&M Divided 49.50:- (såg inte så neongult ut i affären, trodde det bara var gult.)
image101


Dagens:
tre stycken trosor - Lindex 3mix 99.00:-
image102

jojo - coming for you.


sjuk.

tror jag håller på att bli lite sjuk. hade jätte ont i halsen igår och idag har jag det med.. ush får se om de går över om nån dag annars får jag väl gå till doktorn. måste köpa nån sort av halstabletter så de blir lite bättre iaf..
och så ska man jobba idag också.. uuush.. pallar inte igentligen men jag måste.. sen efter jobbet ska jag in till stan o shoppa lite me the girls :D
men nu måste jag fixa mig. bye

inga akrylnaglar kvar..

så nu e dom äntligen borta.. känns lite kontist.. och speciellt att se sina riktiga naglar så 'långa'. jag är eller ja jag var en nagelbitare och hade skit sm naglar. nu e dom lite längre och kanske inte världens snyggaste. men det känns lite skönt att ta bort akrylnaglarna.. men nu måste jag måla på lite nagelförstärkning på naglarna, dom är så sköra nu.. men men ska kolla vidare på tv..

bye bye naglar..

nu ska jag peta bort alla mina akrylnaglar.. dom har växt ut så mycket nu så man ser nästan en halv cm på vissa naglar.. inte så snyggt.. första nageln är borta.. nu kommer de ta några timmar för att få bort dom.. men det gör inget.. ni ska få bilder senare..


ont..

jag ramla ju igår med min cykel i en taggbuske.. har typ några rivmärken på armarna och ett vid ögat, tur att de inte blev i ögat.. sen har jag skit ont i ena armen, tror ja kommer få blåmärke dä. har även ont i ryggen kunde knapt börja mig upp för jag hade så ont.. ush jävla cykel :(
ne måste iväg och jobba snart..

midsommarafton = misslyckat.

så har man äntligen kommit hem.. drog till danne och förkröka lite.. sen när vi började gå mot telegrafen ringde emmelie som vi skulle möta vid telegrafen upp mig och sa att stället var stängt! VARFÖR!! de ända stället som var öppet var Sailot inn och dit ville vi inte går.. vi drog till Shell macken för att köpa korv och självklart hade dom slut på korv! då ringde svartrockaren nr2 och sa att vi skulle dra till Sailor och de va gratis inträde, visst tänkte vi de finns ju inget annat att göra.. när vi kom dit så var det SJÄVKLART 24ÅRSGRÄNS! WTF! fan va vi blev sura då.. då drog alla hem.. som tur fick jag skjuss av svartrockaren nr1's mamma hem :D ne ska nog sova.. bye


midsommarafton.

ush äntligen hemma från jobbet. har varit lite stressigt. jag o robert hade hela matsalen själva medans dom andra hade uteserveringen med kaffegäster. ush helt slut..
och nu ska jag berätta va som hände när jag cyklade hem.. jag pratade med danne i telefonen. jag ville bromsa in lite för jag ville inte cykla så snabbt när jag pratade i mobilen samtidigt som jag pratar i telefonen och ska bromsa råkar jag svänga med styret. jag tappar kontrollen över cykeln och cyklar rakt in i en rosenbuske! jätte kul! har skit ont i ena armen och cykelkorgen blev bara mos. när jag berättade för danne började både han och han polare i bakgrunden asgarva.. och samma sak gjorde mamma och benny när jag visade cykelkorgen och berätta vad som hade hänt.. pinsamt men faktist ganska kul när jag tänker efter..
ne nu måste jag hoppa in i dushen och tvätta bort gräsfläckarna och fixa mig ska nämligen ut med danne och några på telegrafen idag..

ha en bra midsommarafton.

tack för att ni väckte mig!

jag skrev förut om min granne som bygger en typ altan eller någonting. idag väckte dom j*vlarna mig kl 8.00 med att dom stog och sågade brädor och borrade.. ush va irriterande. kan dom inte iaf vänta till 9 eller 10? och inte kan man rulla upp rulgardinen för då ser dom rakt in när man byter om och shit..


är du jennifer eller angelina?

You Are More Like Angelina Jolie

Bad girl with a heart of gold. You are smart, sexy, and strong willed. You aren't against stealing another girl's man... If he's better off with you!
Are You More Like Jennifer or Angelina?


bartenderutbildning.

jag har ju redan lite barutbildning som jag fick genom skolan. men jag vill ha mer. känns som att jag fick lära mig för lite.. mamma tycker jag ska plugga vidare på nån bartenderskola och jag har faktist fundrat på det.. kollade lite på skolor här i sverige,hittade en skola i göteborg och en i grythyttan som verkade seriösa.. sedan hitta jag en som man kunde vara i Kos eller Sunny Beach som också den verkade seriös. jag vill lixom ha en seriös skola. jag vill inte betala 15000:- för att supa 3veckor i rak och glömma allt man lärt sig.
såg också att skolan i göteborg hade somilerutbildning.. det skulle vara kul att plugga också.. men jag tror de blir barutbildning förstofrämst..

VARNING TILL KÄNSLIGA TITTARE..

är du känslig ska du INTE kolla på denna film.
så ni som e känsliga tryck inte på PLAY!
hitta denna film på
denna blogg.



är dom verkligen monster?

my day off..

fick en ledig dag av jobbet idag.. maggan tyckte att jag skulle vara ledig innan midsommar eftersom jag ska jobba fredag,lördag och söndag.. kommer tjäna fett me pengar thihi..de kommer nog bli lite kaos på midsommar eftersom dom firar midsommar precis vid resturangen.. så då komemr de myyycket folk som vill ha bullar,kaffe och öl. hoppas jag får stå ute i kassan, de e roligare. men de blir väl inte så. jag kommer antagligen få vara inne och servera a la cart eftersom dom andra som är där förutom maggan har ingen direkt serveringserfarenhet..


Kanderade mandlar och nötter

jag är en sucker för narurgodis. speciellt kanderade madlar och kokostopparna i vitchoklad.. men nackdelen med naturgodis är att det är så dyrt.. så jag hitta ett recept på nätet på kanderade mandlar.. så nu blir de billigare och faktist lite godare :D

ca 3dl sötmandel eller nötter
ca 1dl socker
bakplåtspapper/smörpapper

  1. Smält socker på medelvärme i en stekpanna (helst nonstickbehandlad).
    Tillsätt mandlar och/eller andra nötter.

  2. Rör om så att sockret fastnar på alla sidor.
    Unvik att bränna sockret, vilket ger lätt besk smak.

  3. Häll upp på smörpapper.
    Sära dem från varandra om så önskas.
    Varning dock för att de är brännheta!
    Låt svalna. Finhacka om så behövs

recept från Menyse.com


matorgasm!

jag och lisa var nere vid hamnen och köpte glass.. jag tog chokladglass och saffransglass. saffransglassen är gudomligt god. som jag sa till lisa ''jag vill bara gifta mig och skaffa ungar med den glassen''.. total matorgasm!

läääängtaaaar

måste skriva ett till inlägg om min längtar till gotland! har aldrig varit där men de ska bli jävligt kul att åka dit. fan va kul de ska bli asså.. en vecka i ett litet tält! haha och det blir säkert typ bara killar och jag:P men det är nice.. grabbarna är roliga..

fan att Roskilde biljetterna är slut.. ville ju dit också.. fan! kollade ticnet idag ALLA biljetter bar uppbokade! bajskorv. men men jag får nöja mig med gotland och nått mer kanske.. har lust att åka till göteborg också.. få se opm jag kan dra med mig någon dit.. kanske emmelie.. :D

länge sedan..

eftersom dom flesta av mina tjejpolare läser min blogg.
så tänkte jag fråga dom när dom har lust och träffas? det var ju länge sen jag träffade er..
nästa vecka? kanske..?

bild på gårdagens köp.

image100

telescopic clean definition rocks.

den nya telescopic som jag jag köpte igår var SKIT BRA!! fick nästan ''steffi frannsar'' haha.. så för er som vill ha längre fransar testa den silvriga telescopic clean definition.
♥♥♥♥♥
image99

dagens köp.

idag n är jag åkte hem från pappa hoppa jag av vid handen för att gå och köpa en ny mascara och ny foundation. köpte dream matte mousse och den nya telescopic mascaran.. sen gick jag förbi dinsko som hade lite rea, där köpte jag ett par skor som jag faktist ville ha förut.. dom kostade då 280kr nu kosta dom enbart 50kr! sen när jag var med emmelie gick vi till lindex här i nynäs och då fåg jag en riktigt söt liten mössa som jag även köpte.. bilder på allt kommer imorrn kanske om jag orkar..

så trött på min mamma.

trött på henens tjat om att hon måste ha pengar av min pappa. jag vet va du kan göra, ta telefonen och ring han själv! jag vill inte vara en jävla mellanhand.. han har sakt att han kanske kan betala underhåll fortfrarande. men kanske inte dne här månaden eftersom han har lite pengar nu men jäslvklart så ska du börja klaga på att du inte fått din hela lön och att du har lite pengar! allt handlar tydligen bara om dig.. sne är jag trött på att du också aldrig kan lära dig att knacka och sedan vänta på om du får komma in! fan du kan inte bara kancka och sedan gå in.. lixom jag vill inte att du ska öppna dörren så hela världen ser mig byta om! och sedan de sista håll käften om min syskon och min pappa! orkar inte höra allt jävla bull shit. SO WHAT om min yngsta bror ska få sitt tredjebarn snart, och so what om han är jehovas som om dina jävla barn e så jävla bra och duktiga! du har ett barn som inte äns vill ha kontakten med dig, en som har flyttat och blivit norrlandsbo och en som låtsas vara rikare än va han ingentligen inte är!

min Mr.big

många vet min historia med Johan. speciellt Jess. och för er som inte vet kan jag ta en liten snabbvertion. Johan är min barndomsvän som jag länge var kär i och är nog fortfarande det innerst inne. varje gång vi planera att vi skulle träffas ensama så fick han förhinder och det hände VARJE gång! jag blev förkrossad varje gång men lärde mig inte tills en dag efter 4år.
men idag så pratade vi och det blev faktist så att vi skulle träffas, på riktigt den här gången. han skulle ringa när han åkt förbi ICA. han ringde men han var tvungen att hämta sin syrra tidigare än va han trott.. det måste vara nått/nån som inte vill att vi ska träffas..

ingen rubrik.

känner mig lite bortglömd...

mer presenter..

hade ju min lilla studentmottagning idag för alla på pappas sida. hade ju redan fått min kaffebryggare och nu gick jag vattenkockaren och brösdrostaren i samma serie. så jag tackar så hemskt mycket..

idag.

idag har de varit lite stressigt.. pappa och jag åkte in till uppsala vid 12. vi skulle köpa ett bord till altanen,gå på systemet och hämta smörgårdstårtorna..vi hitta efter mycket spring mellan massa affärer ett bord med 4st stolar till.. sen blev de två flaskor Moselland, riesling (steff, jag kom på va skillnaden va mellan den blåa och gröna flaskan, dne blåa - spätlese och den gröna - karbinett) sen blev de 5lådor jordgubbar också. tårtorna såg skit goda ut.. tycker bara synd om pappa som har lakt ut så mycket pengar på detta.. frånomed nu får fan brorsorna fixa familjemiddagar!
ne nu tror ja att jag ska gå ut och sola lite.

läste i Hänt bild..

..att Nicole väger BARA 37kg! yes, you heard me right! 37kg!!!

image92

Enrique Iglesias - Do you know (the ping pong song)


tack pappsen och farmor.

jag åkte till pappa idag och i bilen när jag kom låg värsta stora paketet.. det var min student present :D och kan ni gissa va jag fick? troligt vis inte.. jag fick en OBH-Nordica-King of Coffee Chilli, en röd kaffebryggare! jag som har sakt att jag ville ha typ hela Chili serien när jag flyttar hemmifrån!

så nu vet ni va jag vill ha när jag fyller år:D

hot stuff..

image99
Marissa och Volchok från OC.

andfamiljen flyr..

på jobbet har vi en liten and familj som består av en mamma och en pappa, dom bodde för ett tag sen under altanen men var ofta vid den liiiilla vattenpölen vid den stora ankaret framför mitt jobb.. men nu måste dom flytta eftersom det är så jävla många snorungar som inte kan sitta still som leker där.. nu har dom flyttat lite längre mot den lilla skogspartiet som finns mellan mitt jobb och dom gammla hembyggdshusen.. så när jag gick ut från jobbet från personalingången så såg jag dom ligga på gräsmattan bara 2-3meter ifrån mig.. jag smög sakta förbi för att inte störa dom..

image97
lyckades ta ett kort me min mobil!

i think he is spying on me..

tror min granne spionerar på mig, haha.. eller kanske inte.. min granne under mig håller på att bygga någon sorts träaltan lite längre upp mot berget bakom mig.. och den är precis så att man ser rakt in i mitt fönster och när jag då kommer hemm och är supertrött och ska byta om till mjukisar så står han ju där och bygger och ser precis in i mitt fönster! vet inte hur många gånger han råkat sett mig toppless under dom här 1½åren jag bott där.. kanske är de därför han alltid säjer hej och ler mot mig, haha..


två små dröm outfits.

image95




image96


som ni ser har jag samma urläckra sko med i båda bilderna.. jag utgick nämligen från dom..
det är lite blandat vad grejerna kommer ifrån..
vill ni veta kommentera.

naglar.

ush måste fixa naglarna igen.. en nagel är jätte tunn och kommer säkert knäckas snart.. ena nageln är SKIT kort.. råkade fila lite fel:P fast ja vet inte.. kanske ska ta bort dom nästa vecka ist.

cyckla nästan omkull..

cycklade hem från jobbet och när jag nästan hade kommit till NSS så kom det typ en skolklass och eftersom min jävla plinga på cyckeln inte funkar så saktade jag in.. och cyklade så nära bergs kanten jag kunde.. helt plötsligt hoppar Jenny, min svenskalärare från riksäpplet fram och skriker hej.. fan va rädd jag blev och jag höll fan på att cyckla om kull..nästan alla började fnittra, fan va pinsamt..

gotland -07.

yepp. danne och jag prata om de förut och nu e de bestämt.. andra veckan i augusti drar vi till gotland. vi vet inte riktigt vilka som ska me men de blir väl dom gammla vanliga.. har redan börjat spara till de, haha..  men jag längtar fan.. de blir min första resa till gotland, har fan aldrig varit där..
ne nu måste jag fixa mig, ska jobba..

grattis emmelie.

min kära lilla vän emmelie kom in på floristutbildningen.. av 24sökande kunde bara 6st komma in och hon var en av dom. grattis gumman.

hilary duff - gypsy woman

The battle of France is over, congratulations
You've joined the ranks of all the rest

Was it her face that invaded your mind?
The kind that isn't that hard to find?
She let's you think that you found her first
Thats how she works, her sick and twisted gypsy curse

She can swallow knives, she can swallow lives
Golden black stare, but the night of your demise

Try to run away with the gypsy woman
Good today then gone for good (for good)
Can't get away with the gypsy woman
Run, no one will know your secret's down below
But you can go (Can go with her)
Can go (Can go with her)
Can go
The gypsy woman

This is her favorite game to play
She's got you stumbling, stum-stu-stumbling
Talks with a grin, 'cause she's got no shame
Enjoy the fame, bringing down the family name

She can swallow knives, she can swallow lives
Golden black stare, but the night of your demise

Try to run away with the gypsy woman
Good today then gone for good (for good)
Can't get away with the gypsy woman
Run, no one will know your secret's down below
But you can go (Can go with her)
Can go (Can go with her)
Can go
The gypsy woman

She can rob you blind with just one look from those eyes
Out of all the thieves that trained her, none of them can tame her

Try to run away with the gypsy woman
Good today then gone for good (for good)
Can't get away with the gypsy woman
Run, no one will know your secret's down below
But you can go (Can go with her)
Can go (Can go with her)
Can go
The gypsy woman

But you can go
Can go (Can go with her)
Can go
The gypsy woman

Tell me was it worth it, can you say it's worth it?
Tell me was it working, and tell me it was worth it?


jag ÄLSKAR den här låten..


Bullet For My Valentine - All These Things I Hate


skaffa ett liv själv?!

fan om jag nu skriver så jävla mycket skit så SLUTA LÄS MIN BLOGG GODDAMIT!
det är min blogg och jag skriver vad jag vill..

i digg this!

image94

hooly makaroni..

kolla nyss in min statestik på hur många som kollar min blogg.. de brukar alltid vara runt 5-6st men nu fan har de blivit runt 35-40st unika läsare! fett kul..

ni kan väl kommentera lite också?

iROCK

i killed my crush because thats how i roll.
image93

ska jag eller ska jag inte?

jag tror jag ska messa andreas imorrn och fråga om han vill hitta på nått.. måste ju fan lägga in en stöt nu när man fick hans nr.. fan att jag var så dum och säja nej till att komma hem till han och dricka lite vin.. i'm soo stupid. men men sånt händer.. han är iaf JÄVLIGT gullig, har ju fan spanat på han hela tiden ända sen jag flytta hit..
så jag håller med lisa till viss del att nynäs har rätt så hotta killar, hahaha..


är det du eller jag som gått hotell och resturang?

den frågan måste man nästan ställa folk.. som i lördags till ex. vi börja prata mosserande och champagne.. då va de en tjej som sa att det absolut inte va samma sak och att mosserande var en helt annan grej.. då försökte jag förklara för henne att de i stortsätt va samma sak förutom att champagne får bara vara gjord i staden champagne i frankrike. men tydligen gick inte de in i hennes huvud och sa ''nej mousserande smakar annorlunda..'' då gav jag upp, jag orkade inte förklara.. så klart de smakar annorlunda, de e ju ett annat klimat och shit där. tror inte någon champagne eller mousserande smakar lika! de e ju vitsen med att göra olika märken eller? 
det är ju nästan som att säja att alla jordgubbar smakar lika! och det gör dom INTE!

sen har de också blivit att man ställt den frågan till andra personer som börjar snacka om att öppna nattklubb eller liknande.. för de första MÅSTE man kunna servera varm mat om man ska servera sprit, det är lag på det! och det är där folk börjar tjaffsa om att de behöver man inte alls! snälla folk, kolla upp de innan nu yttrar er! 


Nicole Richie - gravid eller undernärd?

image92

läs mer här.

efter mycket tjat..

från jess så lägger jag upp en bild på mig i min studentklänning!
image91
det här är den ända bilden på mig som jag faktist e nöjd me!
(fråga mig inte vad jag gör med munnen!!)

studentmottagningen.

idag hade då jag min studentmottagning. några av min släkt på mammas sida kom. rät mysigt.. hade inte träffat vissa på typ 7år..
jag fick:
300kr på NK
200kr på Åhlens
ett par örhängen + ett halsband från Snö
en drinkbok och en kokbok.

igår..

igår på telegrafen när jag skulle leta efter några killar så såg jag att Christo stog där med några.. USH! fyfan, tur att man inte var för packad, då skulle han få stryk!! ush nej de e fan nakdelen med att gå ut i nynäs.. man ser folk man verkligen hatar!

men skönaste igår var nog den nya killen i baren, skit söt. jag beställde en San Fransisco och dom visste inte riktigt vad de va i den så jag fick förklara.. sen den andra killen sa att de skulle vara tequila i den och de ska de inte för de e en tequila sunrise.. dom blev lite överaskade över att jag kunde kanske mycket och frågade om jag gått barutbildning:D haha..
men synd att dom inte hade sakerna till en Grasshopper.. jag som vile ha den.

telegrafen.

går va vi på telegrafen och festa. nynäsgymnasie tog ju studenten igår.. var på festhumör ett tag men mådde skit illa sen efter ett tag. fan lisa,carro och sara stog i kön för att komma in i typ mer än en timme.. hann inte festa me dom pga att jag gick hem med min granne. skit söt :D fick en halv rutten blomma av han, haha.. sen fick jag äntligen hans nr :D
ne nu måste jag ficka mitt rum..

studenten igen

idag tar danne och grabbarna studenten, GRATTIS!
ska jobba en liten stund sen ska jag åka och festa me dom.. orkade inte festa igår så nu idag ska jag festa järnet..

ett måste?

är de verkligen ett måste att festa på kvällen när man tagit studenten? fan jag pallar inte sen e de fan lite dåligt planering så jag måste isf åka själv in till stan.. äch, nej de blir en hemma kväll så får jag festa imorrn ist..

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEEEN!!

äntligen! nu har jag gjort det!! fy fan va skönt det var. mycket skratt och lite gråt blev det så klart..
grattis till steffie som fick skolans bästa betyg någonsin och som fick stipendium och grattis även till danne som även han fick stipendium..
HR3SE-07
image90

lite mer bilder kommer senare..

1dag kvar!!!!

fan de är en dag kvar.. imorrn kl 11 så ska vi börja gå ner till rudan.. åååh va pirriiigt.. jag längtar fan..

6 juni - kaos!

sveriges nationaldag, ett stort kaos idag på min lilla resturang.. vi trodde inte att de skulle komma så många som de gjorde.. båda verandorna var FULLA! och sen var det massor som typ satt på gräsmattan eftersom de var så fint väder.. ush vad jag sparng upp och ner på dne där förbanande ''rullstolstrappan'' men jag får iaf snyggare rumpa pga det:D haha nått possetivt iaf!
men men kanske ska spela kubb ikväll med lisa..
och imorrn blir de mycket att göra igen.. städaskåpen, handla till champangefrukosten, pyntaflaket och göra steffis och min hemliga bus..
kan inte fatta att de är enbart 2dagar kvar tills jag tar studenten!

studentbal.

det var ju studentbal igår.. riktigt nice. jag gjorde mig iordning hos steff.. och sen kom pauli(tror att han stavas så) och hämta oss i sin stora Avalounge, haha eller hur den bilen stavas.. kvällen blev lyckad.. jag var tvungen att åka hem när de slutade så jag kunde inte följa med och efterfesta.. ett tack till danne och egge som hämtade mig:D

bilder kommer nog senare.

min dag..

jobbade idag några timmar.. var inte så mtk folk på resturangen pga att det var ösmo marknad.. så jag fick gå hem vid halv fyra.. hann nästan hem innan danne rinde och fråga om jag ville följa med ner till hamnen och käka glass.. och de gjorde jag :D skit gott, mjukglass med karamelltrössel :D sedan åkte jag hem o slappade lite och käkade. efter ett tag ringde danne igen och fråga om ja skulle me ut och åka bil med han,egge och henke.. vi skulle tydligen åka mot södertälje och kolla om vi hitta nån badstrand som danne hade stet som verkade nice, vi köpte emd oss lite bullar och lite läsk och satte oss i egges söta lilla röda polo(jag tror det är en polo, söt är den iaf.) och åkte iväg på en liten roadtrip.vi hittade inte stranden danne ville kolla men vi kom till nått ställe som hete typ eldstrand eller nått liknande mitt i ingenstans låg de några båtbryggor så vi satte oss där och käka våra bullar och matade fiskarna.. och nu e man äntligen hemma, ska snart sova är helt trött.. kollar lite på I,robot som går på 3an, har sett dne förut den e rätt okej..


älskar att sy..

jag älskar att sy.. redan som liten gjorde jag kläder till mina barbies.. och redan i 3-4an ville jag gå designlinjen.. så nu ville jag ha en söt rosett där bak på min studentklänning  så jag satte mig idag och sydd en rosett av bandet jag hade köpt..
vad tycker ni? söt eller ful?

image89

 

för snart har jag tagit studenten..

åh shit det är bara 6dagar kvar.. pirrigt.. sen blir de inge mer riksäpplet.. lite synd:( tycker om den skolan assmycket..