Kelly Clarkson - Never Again


mycket snusk på tåget..

när jag åkte in till stan idag med X och Y (fick inte nämna deras namn men vissa vet nog vilka det är..) när vi sedan satt på tåget så satt vi nära några killar som ej var stockholmare upptäckte vi men iaf vi kom in på ämnet sex.. började snacka om gammla partners och hur allt hade varit mm.. haha välrig stor diskution om storlekar blev det iaf hahah.. vi trodde att killen som satt närmast oss hade på sin mp3 så vi brydde oss inte om han TILLS hans polare frågade hur han hade det. haha han kommentar va '' mycket bra, ganska mycket prat om penisar här'' både jag, Y och X började asgarvra och ville bara av tåget.. tur va att vi precis skulle gå av.. haha.. undrar va dom killarna tror om stockholms tjejer nu! haha men kul va de iaf..


JAG SÅG NEVERSTORE!!

jag såg dom.. som spelade på SOUK idag, missade dock spelningen men jag såg dom när dom satt och signa autograper.. försökte ta kort på min darling där men fick ingen bra med min mobilkamera.. denise tog dock några kort åt mig.. haha.. om det inte hade varit så jävla lång kö så hade jag gått fram o sakt att han skulle signa mitt brött, haha..

all i need is luck..

jag bloggade igår om den här väskan som jag ville ha i vitt.. jag letade och letade och dom sa att den var slut överallt jag var.. sen gick jag till wedins vid kungsgatan och gissa.. dom hade EN kvar!! nadja sprang och tog den direkt åt mig.. :D gud va glad jag är nu.. nu fattas de bara ett rött siden band sen har jag allt till studenten o balen :D

I WANT IT IN WHITE!

denna väska har jag velat köpa skit länge nu. dom hade den bara i svart i farsta så jag funderar på att åka in till stan på fredag och kolla om den finns i vitt där, annars blir de att ja åker runt till alla wedins accent asså den skulle vara perfect till min student och bal outfit!!
image88

naglar!

gjorde mina naglar idag på ProfessioNAIL, blev missnöjd i början men nu  när jag har tagit bort alla dom 15lagernagellack dom hade på mina naglar är jag mer nöjd.. 366kr blev det allt som allt.. igentligen skulle de bli billigare men men.. allt berode ju på att hon första tjejen som gjorde mina naglar sa att ja skulle spraya vitt på tipparna så mina naglar där under inte syns.. men men palla.. allt de där smeten är borta nu och nu kan jag måla den färgen jag vill..
ska dock inte göra misstaget som förut att  börja fila och shit.. förra gången blev jag fan besatt av att fila dom och tillslut gick dom av:(

en fråga till någon som vet. en nagel har ju ca 3 lager. om man filar bort alla dom 3lagrerna får man ingen nagel då? stämmer de?

hängslen?

jag undrar om någon veta vart man kan köpa lite bredare svarta  hängslen? jag vet att åhlens har men jag vill ha lite bredare.. så vet någon vart man köpa dom till ett bra pris?

nästan allt klart..

har bara några få grejer att köpa innan allt är totalt klart till balen och studenten.. behöver bara strupbyxor och ett rött sidenband! :) sen e allt klart.. fattar inte att de e nästa vecka man tar studenten!! AAAAAWH!


mamma och bennys hemkomst.

dom kom hem runt 10 imorse.. fick lite grejer. fick tex en ny liten mp3, en astuff badhanduk,en plånbok,en väska, och lite smått..
väskan var inte direkt sån jag ville ha men what ever..  plånboken var inte riktigt som jag ville ha heller, jag ville ha en svart lång med många fack, dne var svart,lång och typ inga fack.. men me jag fick mammas ist:D ne måste göra mig iordning nu.. ska åka o möta emmelie snart..

j*vla skit data!

jag kanske inte bloggar på några dagar.. ifall att min data dör.. den har hängt sig i 3timmar nu och då menar jag inte lite hänkt sig.. man kan inte göra nått,musen dör,tangentbordet dör hela skärmen dör! så vi får se.. nu är de första gången på många timmar den har funkat så nu försöker jag rädda det som räddas kan.. tex bilder och skolgrejer. sen ska jag köra panda,mitt virusskydd för att se om de e nått som spökar där..
håll tummarna för mig :)


ny design!

japp jag orkade fixa lite ny design!

va tycks?

stor städning.

slutade jobbet vid 8 så när jag kom hem var de bara att börja städa.. ut me alla sopor, dra fram robomop och fixa lite me disken och göra spisen snygg.. vill att allt ska vara snyggt när mamma och benny kommer hem imorrn så dom bli lite glada att dom kommer hem till ett snyggt hem..


skavsår!!

jävla skit. säjer bara en grej. servera ALDRIG tre dagar i rak i ett par linne byxor + spets hotisar! snacka om att jag har skavsår på ett väldigt konstigt ställe.. de har hänt en gång tidigare men de var pga att jag servera i killbyxor! ush.. linnebyxor är verkligen inte bra och inte speciellt bra kombination med sptes hotpant som har en förmåga att krulla ihop sig och bli typ string!! fan! skit ont!!

dude, wheres my car?

ÄLSKAR denna film! hahaha älskar när dom vaknar och ska gå ut till deras bil och dom märker att den är borta..
''dude,wheres my car?''
''wheres my car,dude?''
''dude,wheres my car?''
''wheres my car,dude?''

eller när dom märker att dom skaffat tatueringar..
''dude, but what do mine say?''
''sweet, what do mine say?''
''dude, what do mine say?''
''sweet, but what do mine say?''
hahahha SKÖNASTE! :D

ne ska kolla vidare på den nu..

hilary duff.

Hilary Duff - Gypsy Woman



Hilary Duff - Dignity


många har nog
läst att dom här två låtarna tydligen ska handla om Nicole Richie.
om dom gör de eller inte vet inte jag men jag säjer bara en grej:
är det sant så är det bara natuligt för tjejer att snacka skit om förra killens nya brud!
så YOU GO GIRL!

helt slut..

har jobbat hela dagen. uch har SÅ ont i fötterna.. måste köpa ett par svarta ballerina till.. orkar inte gå me dom jag har hela tiden. dom luktar och gör ont..

fick värsta chocken idag.. hade ett sällskap på 8pers och jag var väl inte världens trevligaste. var lite virrig också. men deras nota gick iaf på 2000kr och dom betala me kort och jag fick 200kr i dricks! asså de måste vara de mesta jag har fått av någon.. och igår fick jag 180kr  idricks av några i skolan.. men jag tackar bara och tar emot :D

ne nu måste jag koka lite korv tror ja.. funtar på att äta tunnbrörulle idag igen..

musik.

av mötesplats.se killen fick jag några låtar av Skillet. dom är GRYMT bra! hade hört Whispers in the dark förut.. och den älskade jag men hade inte hört resten av låtarna men dom var också asbra.. speciellt Comatose.
dom är värda att lyssna på..


i want a boy..

haha jag e lite desperat typ. blev medlem på mötesplatsen.. haha hitta faktist en söt kille börja snacka me han på msn nu :P haha.. I GO GIRL!

men de e vissa killar som e över 30+ som frågar om min msn o shit.. en hete tex gillar tjejfötter och en annan gillade att ta sensuella bilder på tjejer fast han va gift?!

yes, äntligen är det tillbaka!

Project Runway börjar idag.. alldeles strax faktist.. jag ÄLSKAR det.. oj nu börjar det..
bye

dagsens köp...

det blev lite shopping idag, har inte shoppat på länge kände jag..

köpte ett par svarta shorts från gina (jasmin shorts 149:-)
och ett par vita leggins från gina för 99:-

brukar aldrig använda shorts så vi får se hur de blir.. som va jävligt snygga iaf:)

gastronomi - klart!

berättade förut för några dagar om mitt o lisas gastronomiarbete dvs vinlista,meny och fyrarätters. jag o lisa blev klar med den och kristina kollade lite på dne och gissa vad vi fick för betyg.. MVG! hell yeah! high five lisa:)

bajstelefon!

det är snart dags att köpa ny mobil. min börjar bli mer och mer sönder.. ibland blir kameran grön, ibland ser man inte den digitala klockan på framsidan och nu lossnade en knapp där fram.. FAN! fick köpa dubbelhäftande tejp och klistra fast knappjävlen eftersom att de inte gick o limma för då skulle limmet smälta:/ jaja.. den e som sakt tvättad i tvättmaskinen för er som inte visste och de e nog därför den e lite cp ibland..
image85

ush, så va de prov igen..

idag har vi det stora dryckesprovet som jag snacka om tidigare.. åh, pallar inte.. känner att jag inte har pluggat så mtk.. men ändå lärde jag mig nästan alla sex tyska betekningarna.. hahaha. de låter rätt roligt när jag uttalar dom(kan ju inte tyska direkt!).. men iaf jag o lisa ska åka tidigare så vi kan hinna göra vårt gastronomi arbete, den ska också vara inlämnad,KUL!

shit..

pappa ringde nyss. han hade varit hos en av hans polare i rimbo och fick veta att deras son som var i min ålder hade dött vid påsk. han hade kört bil jävligt fort och åkt rakt in i ett träd.. asså jag blev fan chockad när jag hörde det, killen dom dog lekte jag fan me när jag va liten och så var jag skit kär i han. vi slutade umgås pga att vi flytta.. asså jag e fortfarande chockad!

Annandag påsk
En 19-årig man omkom i en singelolycka utanför Rimbo i Uppland.
Han körde av vägen efter en kurva och in i ett träd.
läs mer här.

sova är skönt.

slutade tidigt idag, var hemma typ kvartöver 12.. somnade när jag skulle kolla på tv, fan va skönt de va.. sov typ en timme,sen så gick ja upp och bestämde mig för att laga mat men jag orkade inte. så jag hamnade framför tv:n inne i vardagsrummet.. och va tror ni jag gör då? somnar IGEN! haha.. fattar inte varför ja va trött.. jag somnade fan vid halv 10 - 10 igår.. men men, inatt kommer jag inte kunna somna eftersom jag sov på dagen.. FAN! just fan.. jag satte på en tvättmaskin förut.. kanske måste se om den är klar:P



uppdatering: jag kollade om maskinen va klar och jag hade inte äns någon tvätt i maskinen. jag hade inte äns tvättat något! snacka om att jag e trött och virrig.

drycker.

ush.. har ett stort dryckes prov imorrn. på typ franska viner och lite tyska, spanska och italienska viner och öl.. ussh! pallar inte.. sen ska gastronomiarbetet vara klart dvs en vinlista, en matlista och en fyrarätters meny med passande viner. visst många tycker det är lätt men det är det fan inte..

solning.

solade på PSO igår..nu har ja kommit upp i 5min och 30 sek. och efter det blev jag skit bränd.. under mina trosor! jag måste ju sola i trosor och t-shirt och eftersom jag enbart har spetshotpants typ så måste jag sola i dom.. nu var de för första gången jag blev bränd under.. jag är typ bräns som mönstret på trosorna.. haha.. ser skit konstigt ut.. men men.. ska börja sola på ett riktigt solarium idag tror ja..så ja kan bli lite brun på mage och rygg också.. me nu måste jag fan sminka mig.. ska me bussen som går 06.50..

see ya

planen sparck!

lisas och min plan sprack.. fandå.. han skulle tydligen jobba hemma.. och vi fick se om han skulle med.. med andra ord så va de typ ett nej jag orkar inte.. :( bajskorv.

barprov och ostprovning.

hade mitt stora praktiska prov idag i barteknik. självklart drar jag dom två dinkarna jag inte kan.. som tur va va anders och jeanette snälla och lät mig göra en bloody mary, och sjävlklart glömmer jag citronen.. fan då.. men jag fick VG på hela kursen så jag e rätt nöjd:)

sen efter bartekniken hade jag tävligsservering, där skulle vi idag prova några ostar från en ostaffär inne i stan.. dom va fan goda, speciellt dom två getostarna:) mums.. fast blev lite illamående..

haha, jag o lisa har gjort upp en plan.. vi ska gå ut och gå sednare idag. och om Keijo loggar in så ska jag fråga om han ska med:P haha fan måste ju få träffa han någon gång.. missade ju han i fredags:( men men..skriver senare om hur de gick på promenaden :P


Praktiskt prov i Barteknik.

idag är de stora praktiska provet i barteknik, lite nervös.. vet ju inte vilken drink jag kommer få än. hoppas det är någon jag kan. det var ganska svårt att plugga till detta prov tyckte jag, fatta inte direkt hur man ska plugga till det. men det ska nog gå bra det där. önska mig lycka till :)


riktigt tuffa percingar.

image84

nrj in the park - igår.

igår va ju jag inne på NRJ. det var asskul.. stog inte i publiken dåda eftersom de var fett me folk.. jag o mina kära vänner satt vid några bänkar och drack några cider och hade de jävligt kul.. sen drog jag,malin och carro till donken medans dom andra skulle festa vidare.. jag hade ingen diekt lust att festa och jag kände att jag inte var så snygg:P

neverstore.

yttligare en blogginläggg om mitt favoritband Neverstore!
denna gång ska jag faktist visa en bild för mina kära vänner, som ofta läser min blogg faktist

image83
han i den röda fyrkanten är han jag tycker är OTROLIGT J*VLA HET! 
och själklart var det han jag tjata om idag i kungsan!
skulle så gärna va hans groupie.

neverstore - stay forever



OBS: ej den riktiga musikvideon..

gratis är godast..

blev just nyss medlem på en sida där man får hem tester på godis,mm helt gratis. vill du också få de bli medlem här.


NRJ IN THE PARK 2007

idag är de NRJ in the park. ska dit med tjejerna. måste se Neverstore! det är verkligen ett måste på min sida. ska ju inte ner till hultan i år så ja får ju inte se dom där:( men jag få se dom i kväll..

studentskiva @ April.

var igår på nynäs gymnasies skiva på april. säjer bara att den resturangen sög. fett litet man fick trängas vart man än skulle..  danne drog med mig till claras ist. där va de bättre och billigare.. grabbarna RÅFLIRTA med servitrisen. och jag fick en ros av stoffe:)

bussen hem var förjävlig. det var propfullt.. och då menar jag verkligen PROPFULLT.. folk fick stå ända till nynäshamn.. och bussen tog fan mer än 2timmar.. ush..

men annars va de heltokej.

asså lyssna på han! helt otrolig!


Click Here for more great videos and pictures!

"hata göteborg"

nej jag hatar inte göteborg, jag såg nämligen filmen "hata göteborg". rätt bra faktist. värd att se tycker jag.. trodde den skulle vara välidgt dålig men den va bra och lite rolig men änven lite allvalig..

handling:
"Hata Göteborg" är historien om ett grabbgäng där vänskapen mer börjat likna en terrorbalans och slagsmålen blivit viktigare än fotbollen. När göteborgaren Isak dyker upp och visar att det finns mer i livet börjar det hända saker i gänget.


image82

träningsverk.

fan har lite träningsverk i ena foten.
tror de e pga att jag spela fotboll igår med grabbarna:D

vi i sverige borde bli snällare..

läste i City idag om en kvinna som berättade att hon försökt komma på bussen med sin barnvagn, hon snubblade och rammlade under sin barnvagn och ingen hjälpte henne berättade hon. folk hade knuffat bort barnvagnen för att sjävla komma på bussen men ingen, INGEN hade hjälpt henne! och detta hände i stockholm.
 borde inte någon ha märkt att hon låg där.

om jag hade varit där hade jag själklart hjälpt henne. jag brukar när jag kan hjälpa folk göra det. igår tex hjälpe jag en litet tant med henens väska när hon skulle av. sen gav jag faktist min sittplast på bussen till en annan tant.

Seth & Summer-The Wedding


vem är din "celebrity twin" ?

hitta denna grej hos Dress like a Princess.

Your Celebrity Style Twin is Mischa Barton
Funky, bohemian, and girly.
Who's Your Celebrity Style Sister?

justin timberlake.

Justiin kommer ju snart till sverige. och som kanske några har hört så ska han ha sin efterfest på Berns och min kära vän Daniel jobbar på Berns och kanske tillomed ska jobba då Justin är där!

image81


inte lite fuskit!
danne, du får fan smyga in mig och tjejerna. :P

nya skor.

pappa köpta två par skor till mig idag:) han skulle ju egentligen köpa bal/student klänningen men eftersom jag redan köpt båda så fick han köpa skor. två par blev de då eftersom vi var på skopunkten och pappa köpte också skor så då fick vi ett par gratis:D
det blev iaf några jag kollade på förut.. typ pumps med öpen tå och band vid hälen eller hur man ska förklara, ett par svarta och ett par vita..

image80

där är iaf dom vita, dom svarta är liknande fast lite tjockare klack och så är de resor istället för spänne vid hälen där bak. hitta dom inte på skopunktens hemsida.



sen när jag väntade på tåget i vh mot nynäs ringde nadja o frågade om jag inte kunde jobba åt Maud, så då åkte jag dit, råkade krossa två glas och sammtidigt kära upp ett finger.. sen blev de så jävla mycket tjaffs och jag kände inte att jag hade nån lust att vara kvar..
nu har iaf mitt finger slutat blöda.. men de gör fortfarande lite ont när man rör fingret.. måste typ hålla den rak hela tiden.


fel låt vann!

rubriken säjer väl sig själv!
tyckte den var APDÅLIG!

Eurovision Song Contest 07.

såg nästan alla. detta tyckte jag om låtarna.

01 - dom verkar gilla grönt. byta kanal efter att bara se dom i 2sek.
02 - lite som back street boys.
03 - nja...
04 - de hörs fan att hon är irländare. SKIT DÅLIG!
05 - hörde av nadja att den skulle vara sorglig. men fan den var ju den bästa!
06 - snygg klänning de va typ de ända.
07 - varför kom den med? dom kunde lika gärna skippa den.
08 - bus stop? nja..
09 - byte kanal när jag hörde den..
10 - vem f*n är maria?
11 - inte min smak..
12 - sverige fan. börjar gilla den..
13 - varför i hela friden har han en katt runt halsen!
14 - såg den inte.
15 - trodde den skulle vara bättre.. en blandning mellan Tatu och Sugababes
16 - för jazzig..
17 - NEJ!
18 - haha sköna lirare..
19 - flygvärdar funkar inte. de blir lixom lite barbie känsla!
20 - för mycket av allt!
21 - den såg jag inte heller..
22 - hörde att klänningarna kostade 3,5miljoner! en fråga: varför?
23 - för lugn.
24 - nej! lär dig sjunga människa!

de där va lite va ja tyckte om alla bidrag! är inte nån direkt shlagerfantast men funkar att kolla på.
kollade du på ESC, om du gjorde vem gillade du?


dagens outfit..

de var länge sen man köre den sådan:D

idag blev de nästan de jag hade på mig på studentskivan..
svart t-shirt
grå förklädsklänning
och svarta strumpbyxor.

snart kommer brorsorna och jag måste hjälpa pappa emd maten nu..

bye.


imorron..

imorrn ska vi fira pappa, har har ju fyllt år :) så hela syskonskaran Leo kommer infinna sig i huset.. plus deras fruar och barn! snacka om många de kommer bli.. ska bli så kul att träffa syskonbarnen. länge sen jag gjorde det:) så imorrn kommer det vara:

-pappa
-jag
-roland + fru och två barn
-patrik + flickvän och ett barn
-tommy + fru och två barn
(plus en liten i henes mage..som tydligen är lite hemlig..)
så då blir vi 13st. snacka om många..

och de där e bara halva min familj, sen har vi ju lika många till på mammas sida..fast dom kommer ju inte imorrn.


studentklänning och balklänning klar!

sådär. jag köpte den dära klänningen/tunikan jag prata om förut. så jag bestämmde mig för att ha den på studenten och den från veromoda på balen,eftersom den från veromoda såg mer ut som en balklänning plus de var fett många andra som köpte den och skulle ha den på studenten (jag som ville vara one of a kind..) så nu ska jag bara hitta vita tights/leggins och ett par vita söta skorsom passar balklänningen.. :)


från och med idag...

är jag ensam hemma i nästan tre veckor. säjer bara en sak, SKÖNT! så nu måste jag skriva ihop en lista på saker jag vill ha innan dom åker..

och jag åker till min pappa i helgen så de kanske inte blir så mycket bloggande där eftersom pappas data är riktigt trög..

gymma och sola.

ska snart ner och sola på PSO. nu kan man fan se framsteg! dom e snart borta. :) sen efter det så ska jag möta danne så ska vi gymma igen. orkar inte egentligen men jag har lovat:P

äntligen!

äntligen har min tunika på gina kommit.
har fan letat i över 2månader efter den :)

image69

haha...

emmelie skicka ett spel till mig. gör den här:)

Victoria's Secret Fashion Show

idag efter topmodel visar tv3 Victoria's Secret Fashion Show 2006. jag har redan sett den men ska fan se den igen. synd bara att Tyra Banks inte är med :( men Justin sjunger iaf, så HET! ett måste att se.
image79

shopping..

jag köpte mina fina söta underbara skor på dinsko. jag köpte dom röda. dom var snyggast på :) självklart ville mamma prova dom och genst ville hon också köpa sånna. bad henen då att köpa dom svarta så vi kan låna av varandra :)

image78

sen nu har jag bakat en tårta. mamma fyller ju år den 19maj men eftersom hon är i thailand då så äter vi tårta nu.. hon ska få en grej av mig sen när hon kommer hem.. :P

vuxen?

Din vuxenpoäng är: 4.5


Din ålder borde vara 10.9 enligt Sveriges Vuxenpoängsstyrelse
Hörru! det är dags att växa upp någon gång. Kanske dags att flytta ihop med pojkvännen eller skaffa bil? försök iallafall att ge ett litet vuxnare intryck.

hur gammal borde du vara?

skulle egentligen..

ja ja skulle ju då egentligen vara på emmelies studentskiva. men de blev lite knas. de tåget jag åkte me hann inte ´steff elelr nadja me och de tåget efter hann inte nadja me så ja pallade inte vänta en halvtimme igen på nästa tåg så ja åkte hem.. rätt skönt. orka inte festa heller..

stuff.

lite bilder från min studentskiva finns här.

-jag blev inte med på dom bilderna som visas där.. :(

ikväll.

men ikväll blir de studentskiva igen.. emmelie har ju sin idag på lahome eller va de heter det är iaf gammla mera.. få se hur rolig dne blir.. :/

om vår studentskiva @ berzelii..

middagen var väl lite sådära..
förrätten var en halv rostad macka med en klicka ''skagenröra'' och en citron.
varmrätten som jag åt var kyckling med klibbigt ris lite sallad och jätte lite sås
desserten var TVÅ jordgubbar som typ smakade parfym och två små glasskulor..
och till det fickvi dricka ett glas vin eller ett glas öl. och gilla man inte öl elelr vin kunde man ta en dagens som var vin och sprite och de var fan inte gott de heller..

sen blev de en väntan på att folk skulle komma.. sen när väl folket kom blev de inge direkt drag.. dom öppnade iaf skylounge så man kunde sitta där men FAN va hög musik dom spela där..
en sak var iaf roligt, jag stog me cookie och my på högtalaren och dansa. de var fan kul.. :)
men de blev en tidig hemgång för min del. orka inte vara kvar, vet inte varför men tappa fest suget..


OC

såg just OC på tv. har inte stet de på ett tag.. fan fick rysningar i slutet när de blev värsta jordbävningen.. shit..

studentskiva..

idag har min skola då sin studentskiva på Berzelii.. ska fan bli sjukt kul.. jobbiga är attja måste jobba mellan 14 -16. så ja måste sminka mig o göra mig i ordning innan jobbet och sen fixa till allt hos steff.. men de går nog bra..
om nån vill komma så e de bara komma efter 22.00. det kostar 120kr tror jag och man måste såklart vara 18. :)

gratis är godast..

bli ambassadör på Lipton och få gratis Tea..

virrig..

igår när jag skulle åka hem så märkte jag att min halsduk var försvunnen.. ringde emmelie och frågade om hon hade sett den och var jag hade den senast.. jag blev skit arg på mig sjävl och började gå tillbaka upp till emmelie som väntade på bussen.. satt där och var verkligen skit arg.. älskar min halsduk, kan inte leva utan den.. sen när jag väl kollar ordentligt i min Ginapåse så ligger den längst ner.. snacka om att jag va virrig igår..

shopping.

var o handla lite med jennie och sedan emmelie idag.. de blev en ett skärp, en vanlig t-shirt och en ''förklädes''-linne från gina.. sen hitta jag ett par skor på din sko som jag verkligen vill ha.. och tror ska be pappa köpa åt mig :D
jag har lixom börjat älska pinnup stilen och dom där är verkligen nått jag MÅSTE HA!
jag tror faktist jag ska köpa dom röda.. men ärligt är dom inte så snygga?! 280kr är fan ingenting för dom här :D
image78

sims nörd.

ända sen The Sims kom ut för första gången har jag varit typ beroende. och sen när The Sims2 kom ut blev jag mer beroende. har nästan alla Sims2 spel. och när jag nyss loggade in på Thesims.se för att kolla lite så såg jag nått jag vill ha. The Sims2 H&M Fashon Prylpaket.
image77