mötet blev inte som planerat..

mamma och benny kom hem från thailand igår. och eftersom jag var ledig tänkte jag möta upp dom när dom kom på arlanda. det blev inte riktigt som de skulle bli. dom sa att dom skulle landa sju och kanske komma ut vid halv åtta. men dom ringde mig när jag precis lämnat centralen tjugo över sex och sa att dom hade precis landat. fan tänkte jag. så när jag kom till arlanda var de bara att hoppa in i deras bil och åka in mot stan. och jag blev extra glad när jag öppnade mina grejer jag fick:
ett par låga converse som tyvär är lite för stora.
två sjalar
och den bästa av allt, en chanelväska! det är en äkta faktist. det fanns äktabevis lapp i den. så jag är överlyckig nu.
TACK mamma och benny.
jag älskar er.

Mötley Crüe feat. Chester Bennington - Home Sweet Home


älskar denna bok, ett stort tips.

de tog mindre än en vecka för mig att läsa ut Jenna Jameson's bok på typ 600sidor. och efter dne lästa jag Sex som jag vill ha det av Abby Lee. sedan när jag gick in för att kolla om en av shoppaholicböckerna hade kommit ut så såg jag en som jag gensat ville ha. jag har kollat på den på nätet, The Dirt av Mötley Crüe & Neil Strauss och jag är ingen direkt fan av dom. har typ bara hört en låt av dom men FYFAN vilken bra bok, snussigt bra bok. ibland är man helt chockad över va dom gjorde och hur dom var. men helt klart ett boktipps. boken finns nu på pocketshop att köpa, tror tillomed att den finns i något sorts paket tillsammans med Jennas bok så om ni vill ha två bra böcker köp för guds skull dom! super bra böcker.
så nu sitter jag och lyssnar på låtar av dom på youtube och jag måste säja dom är jävligt bra:) måste få min polare niklas att läsa boken eftersom han gillar dom, speciellt Nikki Sixx:P

image178
Mötley Crüe

dom små rackarna har vuxit..

satt och surfa runt och loggade in på min PA för att se om någor roligt hade hänt där. hade fått två gbinlägg och ett mess. gbinläggen var från dannes tjej och någon mupp som typ skrev att jag va söt eller nått, skit trött på sånna äckel! messet var iaf en relations grej. jag hade skapat relation med min brorsson och han hade tackat ja. när jag sedan klickade in på hans lilla sida fick jag värsta chocken. visst han är 14år men i mina ögon är han fortfarande en liten 7åring. haha. han var med team som jag inte äns hade tänkt mig om han! lixom de blev för mycket när jag såg stor kuk stå där. och hans låt ska jag väl inte äns nämna, den var hur man utförde oralsex på en kille! lixom vart tog dne lilla 7åringen vägen?!  men ändå så börjar man ju tänka på när man själv var i dne åldern och börjar komma ihåg vad man gjorde då och hade gjort! tror det är dags och prata lite med han och hans 12åriga syster. haha

imorgon eller rättare sakt senare idag..

är det åter träff på riksäpplet, min gammla gymnasie som jag gick ut för typ snart ett år sedan. ska bli ruggit kul att träffa alla lärare och alla klasskamrater igen. speciellt tjejerna som jag faktist inte träffat på hur länge som helst pga mitt jobb:( men men det ska jag ändra på i sommar..

Quarnevalen & streetrace

igår fick jag vakna tidigt pga att jag,danne och sanjin skulle in till stan för att kolla på frannie som var med i quarnevalen. assroligt var det iaf. 100st olika byggda fordon som KTH hade byggt + lite olika andra grejer. vi följde iaf efter den sista bilen som gick från kungsgatan där vi stog ända ner till tekniska högskolan. bilen pumpade musik och det var assmånga som följde efterden och dansade. efterdet blev det iaf dags att käka och efter det var det mot hagsättra för att åka hem till sanjin för att hämta hans bil för att sedan åka hem igen. jag kom hem runt sju och satt hemma kanske 45min sedan ringde danne och egge på dörren för att hämta mig så vi kunde se på film. men ingen film blev det eftersom egge fick ett telefonsamtal och fick veta att de var race vid farsta/älvsjö. sådå ble alla på det. satte oss i stoffes bil och åkte som dårar till handen för att möta upp egges polare men de blev så att vi fick sitta och åka fram och tillbaka för att hitta dom för dom bytte håll såfort vi kom nära:P haha. jag såg ungefär ett halvt race. hann knapt ut ur bilen innan dom var borta. haha.. vi åkte iaf runt och runt efter alla bilar för att se race men tillslut gav vi up när klockan närmade sig klockan två på natten. så det var min dag igår. skit kul var den. jävligt trött var jag igår när jag var tvungen att gå upp klockan tio  för att jag hade den jävla tvättstugan.
nej nu ska jag gå till skotten för att köpa glass.

idag blir de grillning.

idag är det super fint väder och jag är äntligen ledig! SWEET DUDE! så jag o grabbarna + möjligtvid emmelie ska åka iväg och grilla och typ spela fotboll någonstans. kanske måste skynda mig och fixa iordning mig och sedan ringa danne. råkade sova lite för länge idag. hehe.

funderar starkt på att fixa en ny blogg. eftersom både min mamma och typ cheferna på jobbet typ har kollat in denna. hehe. men men får se om jag pallar.

creepy

note-to-self: lägg ner boken 'sex som jag vill ha det' långt ner i väskan nästa gång du går till 7eleven mitt i natten.

värsta creepet kom fram till mig och fråga va det var för bok. var tvungen att svära på att de var min kompis som hade glömt dne på jobbet ^^