storstädning.

idag var typ storstädning med stort S. diskade allt jag hade glömt diska innan jag åkte till mamma. och jag säjer det GLÖM ALDRIG DISKEN! fyfan jag tror jag höll på att spy 5-6ggr. var tvungen att diska med tröjan över näsan så jag inte kunde känna lukten. ush.. jag vet jag låter äcklig men jag hade inte hunnit diska innan jag åkte.
sen plockade jag ihop allt jävla papper och skräp som inte behövdes så jag fick ihop typ fem soppåsar fyfan. skulle egentligen dammsuga med men jag fasnade framför tv när jag såg att en av mina favvofilmer visades på sexan, Grind!
men ska iaf försöka få ordning på mina garderober innan jag ska sova. all min rentvätt ligger just nu på min säng, och de är rentvätt från förra gången jag tvätta. haha. jag är riktigt lat.
men va fan jag har inte haft tid och ork när jag har jobbat. men eftersom jag är ledig och börjar igen den 4de så ska jag få allt snyggt o rent nu.
imorrn är det fan nyårsafton. på kvällen ska jag antagligen till bog med danne.  och på dagen hoppas jag att jag vaknar någolunda tidigt så jag kanske kan åka o handla. kanske åker till handen, beror på om emmelie kan följa med. måste köpa någonsorts tröja jag kan ha på migpå kvällen. men men. tvätthögen skriker på mig nu.

RIP CUTIE!

när jag kom hem idag från att ha varit borta en vecka så såg jag att det bara simma en fisk i skålen! sen bakom en stn såg jag den andra lilla helt stilla. det var min favorit cutie som hade dött. den lilla söta.. dne som alltid komma på mig när jag satt vid datan. en liten begravning i toan blev det för cutie. nu finns det bara en fisk kvar. och dne har inte äns ett namn:/
image163

image162
cutie i min hand. han var så söt, han hade en liten orange prick vid munnen man kan se sen på bilden.

för det är ingen vanlig dag..

..FÖR DE E SOFIES FÖDELSEDAG HURRA HURRA HURRAA!

tack så hemskt mycket för julklappen :D

igår var de ju lite julmys och sånt på jobbet innan vi började. jag o denise köpte två tårtor för sammanlagt 400kr. sved lite i plånboken men men.. snenär alla satt där i loungen vid baren så fick vi julklappar allihopa. en skit snygg svart jacka!! jag blev skit glad. sen var de ett tryck på armen som de stog grupp f12 sendan alla resturanger inom konsörnen :D riktigt jävla häftigt. TACK:D

imorrn blir det shopping.

fick min lilla lön idag. så imorrn åker jag o denise in tidigare till jobbet för att julhandla lite. sen ska vi även in till jobbet tidigare för att ha lite julmys. vi ska även köpa med oss tårta eftersom båda fyller år nu snart. denise den 22 och jag den 23.  men nu tror jag att jag ska diska lite snabbt och sen ska jag sova.

den skönaste komikern

sitter och tittar på Magnus Betnér - Inget är heligt som är så jävla bra. sitter typ och garvar hela tiden. han e fan den bästa komikern som finns. han skämtar verkligen om allt och alla och det är de som är så himmla kul. dessutom är han ju hävligt snygg. :)
image161

åh tack danne.

gud tack danne för du hjälpa mig med datan. bara lite jobbigt att allt som jag hade inte finns kvar förutom bilder o musik som jag sparade på en annan hårdisk. men tack ändå så jävla shysst. nu e det bara word och det som ska installeras plus handelsbankgrejen så jag kan betala mina räkningar via nätet :D
tror jag ska lägga mig och sova nu, kom hem för typ en halvtimme sedan.

bara 7dagar kvar.

snart var de julafton då. bara sju dagar kvar. och jag vet fortfarande inte exakt vart jag ska fira julen mamma eller pappa? tror de blir pappa och sne åker jag till mamma i mellandagarna..
jag fyller fan år om sexdagar.. yeah.  :D ne nu måste jag typ duscha sen ska jag ner till tvättstugan och sen ska jag handla.  sen efter det måste jag fan städa.
mycket att göra nu när man är ledig.

min egna lilla julgran.

var på rusta igår och köpte en liiten plast julgran. så igår när jag kom hem så kläde jag den.. jag vet kanske lite för tidigt men jag hade inget att göra:D ni ska iaf få se en liten bild på den..

image159
julgranen kostade bara 69kr på rusta dåra och då fick man med ljusen och lite silvrigt glitter. allt de lila är från ikea. älskar dom glittriga kulorna:D

julklapps dilemma.

nu när julen närmar sig får jag typ ångest. har som sakt ganska många syskonbarn (11st för er som inte visste, snart blir dom 12.) men de blir bara julklappar åt 4stycken just nu dvs. tre av dom är jehovas och firar inte jul, sne är det två jag inte har träffat på typ sex-sju år och sedan har vi två som bor långt bort, så just för tillfälligt skiter jag i att köpa nått åt dom, kanske hittar nått på rean efter jul. och sen är de ju kris med pengar för min del just nu. eller de e ju inte mega kris men jag har inte så mycket iaf, så att hitta bra och BILLIGA julklappar är ju nästan omöjligt nuförtiden. förut kunde man köpa lite kritor och dom var ass tacksamma. nu är de bara tekniska grejer som gäller. nya mobilen,nya datorer, mp3 och med mera.. men mitt största dilemma är fan min brorson på elva år. fan köper man åt en elva årig kille som ÄLSKAR breakdance men ändå har allt han vill ha? hans syrra som är nio är mycket enklare att köpa till, lite läppglans och lite rosa ögonskugga mm så är man klar. ne de blir värkligen ett dilemma. dom andra två som jag ska köpa åt är ju bara ett och tre så de blir ju enkelt. bara gå på BR leksaker och hitta nått där. brukar alltid finnas några bra grejer till bra pris. ne nu ser jag att klockan tickar iväg och kom på att jag måste upp 10 imorrn för att tvätta och sedan springa iväg till jobbet vid 11.30.

min favorit jul låt.

Ashley Tisdale - Last Christmas.
hon sjunger fan bra.
det är hon den såkallade elaka tjejen i ''High School Musical'' och är även i med i Disney serien ''Zack och Codys ljuva hotelliv''. märks att jag kollar mycket på Disney Channel va?
orginalet är: Wham - Last Christmas