NYTT!

kunde inte sova så jag fixade en ny design. jag blev riktigt nöjd. hoppas ni tycker det är snygg. ne men nu måste jag nog sova ska upp vid kl10 för att tvätta och sedan ska jag åka och träffa mamma vid typ kl14 mamma har ju flyttat till flen nu så jag har inte träffat henen sedan jul... så nu ska jag hoppa i säng.

Loreal

jag har länge velat testat den där nya foundationen från Loreal, den där som är puder med en borsta till. men har inte riktigt våga köpa den eftersom jag vill inte slösa pengar på nått som kanske inte är bra för mig. men idag iaf så när jag kom till jobbet stog det några sådana produkter vid disken. ena hovmästaren sa att det var bara o ta någon om man ville dom skulle typ annars slängas och jag säjer det det var väl några tiotal sådana. inte bara foundation utan också ögonskugga och lite läppstift. så jag plocka på mig tre ögonskuggor och en foundation. fan ibland älskar jag mitt jobb eller ja, jag älskar migg jobb hela tiden ;)
image171

missade gossip.

igår, läs i förrgår så var det ju första avsnittet på gosspi girl som många nog vet och säkert kollade på. jag läste första boken och tyckte den var assbra. och när jag fick veta att de skulle börja på tv blev jag skitlycklig. saknar att ha en serie man kan följa, sista serien var ju OC. men så iaf så upptäckte jag att jag dessverre skulle jobba när gossipgirl skulle vara på tv och kommer troligtvis göra det varenda gång den serien är på tv så de blev bara skit. och på kanal5's hemsida står de inget om repriser som jag tycker dom borde ha på typ söndagar då jag är ledig. men men skit samma dom måste visa repris någon gång annars får jag tamefan köpa dvdboxarna när dom väl komemr ut haha.

mörkhårig.

sådär, då var man mörk hårig då. blev rätt nöjd faktist. bild kanske komemr om jag orkar imorrn innan jobbet. annars blir de någon gng när jag orkar ladda upp bilderna från kameran.
gossip girl börjar imorrn och det är så jävla typiskt att jag ska jobba då. fan jag hade fan längtat på att se de. läste första boken och tycket dne var assbra. ne nu ska jag lägga mig. klockan slog just 04.00 och jag måste fan upp o jobba imorrn. ush.

rätt bra låt fean.

Asia Cruise - Selfish

dags för hårfixning.

känner att det är dags för att göra lite ändringar med håret. ska köpa hårfärg imorrn, antagligen lite mörkare än vad jag har nu. sen hoppas jag att jag kommer ihåg att boka tid hos frisören. funderar på att klippa lugg igen, plus typ någon decimeter kortare, lite mer rockigare frisyr. har märkt nu att mitt hår är så ruuggit slitet i topparna. sitetr just nu med VÄRSTA afrot av tover.
ush, tror att jag måste gå upp tidigt imorrn. dvs före kl 12. om jag ska hinna göra allt innan jag möter emmelie. äsh får se hur fan de blir. kanse skiter i de och sover ist. haha

HIM - Killing Loneliness


ledig.

så himmla skönt att man är ledig. åkte till pappa igår, läs i fredags och åker hem imorron, lär idag. sen på måndag så är jag ledig också och då ska jag träffa emmelie. så himmla skönt.kan säja att den här lång ledigheten behövdes.

idag var jag iaf inne i gränby centrum i uppsala med pappa och min bror + hans familj. min brorson skulle nämligen ha en dansuppvisning där. ruggit ruktig unge måste jag säja. tror han fyller 13år och är vad jag tycker ass duktig breakdansare.
hans klipp på
youtube.  fast där ser man ju bara lite av de han kan. men men jag är stolt över att vara faster till lill skiten :P

STOPPA ALLT! Heath Ledger är död!?

image170
VAFAN! NEEEJ!
det sägs att han tydligen dog av en överdos av sömntabletter eller något,
men ingen vet änu om det var självmord eller inte!
fan och han som hade en liten unge jue. tragiskt. läs mer på
här


 


för första gången i mitt liv..

..vann jag på monopol!

HELL YEAH!
jag ruinerade han när han råka hamna på en av mina gula tomter med tre hus! 1600:-
och de hade inte han så HELL YEAH!
ne nu blir de en god natts sömn för mig. hare bra, hej!

image169

är inte äns trött.

kom hem för typ 45min sedan. kännde att jag behövde diska så jag ställde mig och diskade,sedan byte jag vatten på fiskens skål och nu borde jag igentligen ligga och sova men jag är inte trött. så nu ska jag spela monopoly deluxe från Zylom.se sen ska jag försöka sova.

haha.

boobies

en slitsamm dag.

i onsdags skulle jag och denise egentligen gått ut och tagit en öl eller två efter jobbet, men det blev inte riktigt så, det blev nämligen bestämt på jobbet samma dag att vi skulle till nynäshamn till någon polare till henens killpolare. soft tänkte jag, nära hem. haha. vi slutade runt kvarti tolv och sprang upp och byte om för att sedan ta taxi till centralen, för att sedan ta tåget till vh där henens killpolare skulle hämta oss. när vi kommer till lägenheten där vi skulle vara såg vi att grabbarna spelade tvspel, precis som jag hade sakt att dom typ skulle göra när vi stog på jobbet och byte om. men det gjorde inget. vi drack lite, prata och softa. när klockan närmade sig fem så låg typ alla i sängen och typ sov eller nåttjag dog hem iaf när klockan var runt halv åtta på morronen. rätt sliten och trött gick jag hela vägen hem,eftersom mitt busskort hade gått ut kunde jag inte ta bussen. när jag väl kom hem somnade jag, men självklart blev jag väckt flera gången av att telefonen vibrerande och hemtelefonens hemska ljudsignal. var sedan tvungen att gå upp vid två eftersom jag skulle möta emmelie. när jag väl möter henne upptäcker jag att jag har denises skåpsnyckel i fickan och hon skulle ju jobba. så det var ju bara att ta tåget och åka och lämna nyckeln. haha. KAOS! sen blev det iaf lite myskväll hemma hos emmelie med lite biljard och tvtittande, vi var tvugna att se finalen i Age of love.

asså de där lilla ''festen'' fuckade upp min dygnsrytmen mer. känns som om det var typ två dagar sedan. men det var ju lixom igår, haha. ne nu blir de sängen för mig. ska ju upp och jobba imorrn.

fett hungrig.

kom hem vid ett idag, tidigt. fick sluta 23.15. så jag hann med mitt sista tåg hem. skit skhysst. när jag väl kom hem kände jag magen kurra. fan har inte ätit något idag förutom en köttbullsmacka. så jag tänkte va fan har jag o käka. och då slog det mig. korv stroganoff, det ska jag göra! så nu håller jag på och väntar på riset ska bli klart. haha inga bra matrutiner har jag iaf. men men sånt får man ta när man jobbar som jag. tror jag måste springa o kolla riset nu.

lovely shoes.

vill du som jag också ha dom röda satinpumpsen på denna bild?
var då med i
MARIA VUITTONS tävling.
skorna är vädra ca 700kr.

image167
fan va skorna är snygga. önskar att jag vann dom..

en av mina favoriter.

jag har säkert sakt det förut men Dita är en av mina favoriter bland kändisarna.
hon är så grymt vacker och har sin egna tuffa stil.
jag skulle lääätt vara henne!


image166

what hurts the most.


grattis nicole och christina.

och så har äntligen Nicole Richie och Joel Madden fått sin bebis som blev en liten flicka. även Christina Aguilera och Jordan Bratman ska ha fått sin lilla bebis som blev en pojke. grattis grattis till er nyapäron.

ingen rubik.

kom hem från jobbet för typ trettiomin sedan. ska väl snart försöka sova. fan är inte äns trött än. ändå känenr jag att jag måste vara trött och sova nu. eftersom jag ska upp och jobba imorrn. jobbar lunch imorrn och då måste jag upp halv åtta. ush. kommer vara lite trött på jobbet. värsta är väl att jag bara ska jobba tre timmar.
efterjobbet ska jag antagligen till farsta med denise och kolla lite i affärer. efter det kanske jag ska med danne och hans syster och dricka en öl eller nått. danne åker ju in i lumpen nu på måndag. måste hinna träffa han innan han åker in fan. annars ser man inte han på typ fem månader. vem ska nu hjälpa mig med elkablarna och datan?
ne tror jag ska dricka lite oboy nu sen blir de sängdags. fan jag ÄLSKAR mina nya kuddar jag köpte på ikea. riktigt fluffiga och sköna, billiga var dom också, typ 19kr tror ja det var iaf rea. haha. ska ta lite bilder sen så ni får se hur mysigt och fint det har blivit här.tror iaf min mamma som brukar läsa min blogg vill se det iaf. okej då mamma du får läsa min blogg. bara du inte klagar på den!

världens bästa busschufför.

idag eller inatt kanske man ska säja när jag var på väg hem från jobbet så åkte jag med världens bästa busschufför. han brukar alltid köra linjen 897 till nynäs från västerhaninge. och han är sååå himmla trevlig och snäll. den gången jag hade skärt mig så frågade jag han efter plåster och då hjälpte han mig med det. skit snällt.. och sen dess komemr han alltid ihåg mig. haha. och han vet varje gång jag går fram till han vad jag ska fråga, nämligen om jag får åka med till bussgaraget. denna gången satt jag länst fram och pratade lite smått med han under turen. rikigt trevlig var han. och när vi kom till nynäs så sa han att han kunde köra mig lite närmare hem. och de gjorde han också. han körde faktist nästan ända fram till porten. jag blir så himmla glad när jag träffar sånna här trevliga och snälla busschufförer eftersom det inte finns så många av dom. och han är nog den som är den trevligaste jag träffat.

I <3 IKEA

på onsdag efter jobbet ska jag åka till älvsjö och möta emmelie där. vi har nämligen bestämt att åka till ikea! yeeah. äntligen lite shopping. hittade lite saker som behövdes när jag städade i början av veckan. så nu har jag kollat på ikea.se och skrivit upp vad jag typ ska köpa. jag verkligen älskar ikea. och de gör emmelie med. vi är typ som små barn i en godisbutiknär vi kommer dit. vi kan handla för hur mycket som helst. men denna gång ska jag nog bara ha med mig max 500kr. och kanske lite extra om vi ska fika eller käka. ne men nu ska jag nog ta lite te sen ska jag sova. ska jobba imorrn som vanligt. har råkat vända på dygnet nu när jag har börja jobbat och komemr hem seeeen. men det är lungt. kan sova ut ordentligt i helgen när jag e ledig.

ingenrubrik.

idag var då första dagen jag jobbade i det nya året. känndes lite jobbigt först när jag skulle gå upp tror jag snosade i två timmar. jag hade lixom vant mig att sova länge och bara lata mig. men dte var kul att komma till jobbet igen och träffa alla härliga människor som är där. det var en rätt så lungkväll också. skönt att ha en mjukstart efter den lediga tiden man haft. fick sluta kvartöver tolv som faktist är ganska tidigt på en fredag. men dte var skönt, han med sista tåget. slapp för engångskull åka den hemska nattbussen. för om jag nu skulle ha tagit den skulle jag vara typ halvvägs till västerhaninge nu. men imorrn blir det nog mer på jobbet. tror de skulle vara fullbokat om jag hörde rätt.
måste ringa mamma imorrn också innan jag åker till jobbet. skulle egentligen göra det idag men glömde. men hon märkte väl inget hon spelar väl bingo eller word battle på datan som vanligt ;)


min favorit avsnitt av SATC


dom absoluta bästa 10minuterna i serien.

någon mer än mig?

någon mer än mig som har längtat på att Victoria's Secret fashion show 2007.
äntligen kommer det, på söndag kl 20.00 på tv3.

gårdagen.

gårdagen blev ganska bra. var hos alex aka bog. satt där i hans källare och softade, sjöng lite singstar och sedan blev de lite dans. gick väl hem runt tjugo i två, festen blev lite tråkig då. edvard gick med mig hela vägen hem till dörren, lite omväg eftersom han bodde typ två meter ifrån alex och jag bor på andra sidan nynäshamn. men det var ruggit gulligt av han. jag kom hem iaf runt halv tre och somnade inte förns typ vid tre - halv fyra. men ändå vaknade jag vid fem av att jag drömde om cider och öl och när jag vaknade mådd ejag ass illa. och jag kunde inte somna om för varje gång jag blundade så såg jag bara cider och ölburkar och det gjorde mig änumer illamående. weir dream! men jag lyckades somna igen vid sex iaf.

men en är en grej jag fortfarande garvar åt som typ hände igår när jag och edvard gick hem. vi hade precis gårr förbi shell när några utlänska killar komemr och skriker ''var är han den h*ran?'' och massa om att han skulle få spö. men det var inte det som var roligt utan det var det ena killen höll i som var roligt. det var nämligen en toaborste ena killen gick med i handen och då undrade jag genast vem fan tar en toa borste när det blir bråk när det finns så många andra gerejer man kan bråka med. inte för att man ska bråka men ni fattar. lixom en toaborste? haha.

mennu måste jag nog fixa iordning min tvätt som jag tvättade idag. så byebye