Gotland - Camp Crocs

då ska man försöka berätta lite om min gotlands vistelse då..  vi åkte ju i tisdags kl 07.30 så vi kom fram ungefär 10.45.. vi skulle möta dom andra i gänget som redan var nere där och sedan gå till campingen. FYFAN säjer jag bara.. det var typ 2km att gå med packning.. ush ush ush.. vi kom dit iaf efter om och men och slog upp tältet och sedan käkade vi lite.. första kvällen var lite halv seg. vi satt typ på starnden och drack lite och sen gick vi en promenad.. vi typ träffa as många roliga personer..
andra dagen var väl lite halvseg den med.. vi gjorde inte så mycket då heller.. gick typ till visby och kolla lite och sen handlade vi lite mat jag tror det var då vi grillade första gången.. haha.. dagarna är lite blurriga..
tredje dagen så gick vi på resturang och den sög! seritören var fett dryg och fattade inget.. han plockade av vissa tallrikar innan alla var klara och det är ett big NONO! men men vi skulle ut på munkkällaren men det var 20år där så vi gled runt och hanmade på seaside nere vid hamnen med tvåbrudar som danne och aner raggat upp.. men det komiska med det var att brudarna var såkallade ''Teens'' (en term som grabbarna använde jävligt mycket så fort dom såg en brud som var allt från 12 -20år) dom där brudarna var iaf 15 och 16 år och det var LIITEE grows.. dom satt där med oss iaf och spelade asstuffa och var lite dryga dom med..
nästa dag iaf dag fyra asså så skulle vi gå på gutekällaren och när vi står där i kön på kvällen så kommer dom där brudarna från gårdagen fram till oss och tror vi kan fixa in dom.. like give me a break.. ena bruden hade fan inte börjat gymnasiet.. dom blev lite sura och gick iväg.. på gute var det iaf soft stämming, nackdelarna var att det var så GRYMT mycket folk och att det var ganska dyrt.. en 4:a drink kostade 100:- och dom blandade inte så hemst bra heller.. men men vi hade iaf kul och shakade ass rätt länge.. vi önskade våran låt iaf.. japp våran lilla camp hade en egen låt.. Mims - This is why im hot fast ist för hot så var det crocs.. glömde säja det kanske..  det var nämligen en liten tävling.. man skulle säja ''This is why im crocs'' varje gång man såg ett par crocs aka foppatofflor.. sen hade vi också en litet motto eller vad man ska säja.. haha.. lite vurlgärt och grabbigt.. lät lite konstigt när jag o frannie skrek det.. men det var iaf ''WOO O-O-O kn*lla alla brudar'' haha.. men iaf när vi gick hem från gute så träffade vi på två killar som var rätt så packade.. dom varnade oss för några som gick som medeltidare vi började typ förklara för dom att det var medeltidsveckan och då börja dom säja att vi var jävla 08 och shit.. gurra sa VÄRSTA komentaren som ägde dom.. deom var nämligen typ norrläningar och gurra frågade dom ''när fan norrlandsveckan var'' det kanske inte låter kul men jag kan säja dig det var ass kul.. dom där grabbarna blev så ägda.. sen blev det
den sista dagen dagen vi var tvugna att packa ihop vi skulle ju inte åka förns 00.50 på kvällen men vi var tugna att checka ut campingen innan 11.. vi hade lite tråkigt att komma på vad vi skulle göra så tiden gick.. vi gick lite runt och grabbarna spanade efter ''teens'', vi fikade lite och käkade lite.. vi gick till terminalen vid typ elva och vid tolv checkade in oss och sa hejdå till halva gruppen eftersom dom skulle åka med en senare båt.. på båten så låg vi typ under bordet och slagga och sen vid 04.00 så kom vi hem, äntligen..

Kommentarer
Postat av: André

Kul att du skrev om veckan!!..
PS!!.. Jag var inte intresserade av "Teensen".. Först och främst så såg de äldre ut än var det var. Plus att jag löste uppdrag 115!..

2007-08-17 @ 22:48:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback