bubbelplast som aldrig tar slut?

asså ni vet sån där plast med bubblor som låter roligt när man knäpper dom.. ja.. nu har någon i japan gjort:  "Puchi Puchi infinite Bubblewrap toy", en uppfinning (i form som en nykelring) för den som inte kan få nog av att knäppa bubblor. det finns även klipp på youtube hur man använder dessa ''puchi puchi'' och vad som händer när man knäpper för mycket.

''Åtta sköna bubblor och en högtalare som simulerar knäppandet av riktig förpackningsplast gör att tillverkaren Bandai kan lova en ritkigt genuin upplevelse.
Puchi Puchi kan bäras som en nyckelring och kommer i fem färger. Som en extra bonus kommer var tusende mojäng med ett bubbelfärgat hjärta.
Men det finns också en obehaglig överaskning. Var hundrade tryck resulterar i ljudet från en dörrklocka, en fjärt, en skällande hund eller en sexig röst. Om det är till för att avskräcka från eller uppmana till missbruk är oklart.
I november kommer den digitala bubbleplasten finnas till salu i hemlandet. Priset kommer att vara runt 400 kronor.''
ur metro.

image155

min åsikt: JAG DÖR. vart är världen på väg. vem vill egentligen köpa den här grejer och speciellt för 400kr! det här var nog VÄRLDENS ONÖDIGASTE GREJ I ÅR!

eller vad tycker ni?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback